Segíteni, hogy önmagunkon segíthessünk.


A tanácsadó segítsége által megnyílik az emberek szíve önmaguk felé.  


Életünk során kerülhetünk olyan helyzetekbe, amikor lelkileg nehéz elviselnünk a napi gondokat, megpróbáltatásokat, akadályokba ütközünk, elkeserítő gondolataink alakulnak ki, konfliktusok sorozata keresztezi mindennapjainkat. Ezek a problémák befolyásolják kapcsolatainkat, munkánkat, teljesítményünket, az önértékelésünket. Folyamatosan és egyre gyorsabban változó világunk is újabb és újabb kihívások elé állít bennünket. Az információs túlterheltség, a fokozódó elvárások, gyakran túlterhelik testi, lelki és érzelmi alkalmazkodóképességünket, így szorongókká, zavarodottakká válhatunk és különböző pszichoszomatikus tünetek alakulhatnak ki bennünk.


Egy ideig úgy gondoljuk, hogy a saját problémáinkat, magunknak kell megoldanunk. Azonban elkezd fogyni az energiánk, egyre sűrűsödnek a konfliktusaink, a feszültség mind nagyobb lesz bennünk és körülöttünk és elkezdjük érezni, hogy tehetetlenek vagyunk, nem tudjuk egyedül megoldani a problémáinkat, segítségre van szükségünk.


A különböző módszereken keresztül a hozott probléma megoldására koncentrálunk, aktivizáljuk a belső erőforrásainkat, fejlesztjük az önismeretünket, megteremtjük a belső egyensúlyunkat, új szemlélet- és viselkedési módokat alakítunk ki, hogy alkalmazkodni tudjunk a kialakult körülményeinkhez.
Az alternatív gyógymódok, a különböző segítő terápiás eljárások, finoman, kíméletesen vezetnek rá bennünket a megoldásokra. Munkám során a legfontosabb számomra az ember, akinek megmutathatom, hogyan érheti el a testi, lelki egészségét.  Örömmel tölt el, ha segíthetek neki, hogy talpra álljon, mosolyogni tudjon, élvezhesse az életét és szerethesse önmagát, hogy másokat is szeretni tudjon.


A holisztikus elméletet szem előtt tartva, ami a test, a lélek és a szellem hármasságán, az egész egységbe rendezésén alapul, többek között Carl Rogers személyközpontú pszichológiájára,  Ken Wilber integrál szemléletére, Bert Hellinger családi rendszer-elméletére és Dr Edward Bach munkásságára helyezem a hangsúlyt.


Ha segítségre, tanácsra van szüksége, mert összekuszálódtak a dolgok Ön körül, megtalál. Várom szeretettel.


„A test gyógyítása – a lélek és a szellem egészsége nélkül – nem elégséges az embernek.”                                                                                                  E. Cayce
                                                                                                                                                  Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése