Napvirág – A kitörés virága


A napvirág a pánik ellenszere. Amikor a félelem rémületté fokozódik, az ember tehetetlenné, megmerevedetté válik, eluralkodik rajta a rettegés. Veszélyben érzi magát, ezért felfokozódnak félelmei és pánikba esik. Balesetek, vészhelyzetek esetén fordulhat ilyen állapot elő, illetve a pánikbetegség ismert szimptómái ezek. A pánikroham egy nagyon erőteljes reakció, amikor a higgadt gondolkodás megszűnik, az emberen rémület lesz úrrá, és koordinálatlanul reagál. Ilyenkor az egész szervezet állandó készültségi állapotban van, és ha ez tartós, akkor a folyamatos készenlét, alááshatja az ember egészségi állapotát.
Krónikus napvirág állapotot idézhet elő, a hosszan tartó félelemmel teli aggódás, régóta fennálló alvászavar, megerőltető életvitel, amikor az idegrendszer energiái kimerülnek. Az esszencia segítséget jelent rémálmok, különféle komplexusok, rögeszmék, fóbiák, vagy pánikjelenségek esetén is. Akut félelmek esetén felfokozott szívdobogás, heves légzés, légszomj, szájszárazság, csuklás, emésztési zavar, émelygés, hányás, hasmenés, izzadás, szédülés, ájulás, külső és belső remegés figyelhető meg. Krónikus idegi problémák esetén álmatlanság, állóképesség csökkenés, remegés, emésztési zavarok, étvágytalanság, zajokra és érintésre való túlérzékenység tapasztalható. A napvirág esszenciával megelőzhető az idegösszeroppanás. Gyermekeknél ijedősség formájában jelenhet meg a napvirág állapot.
Az esszencia lecsökkenti a rémületet, belső békét és nyugalmat teremt, megerősíti a bátorság erényét. Cél lehet még a krónikus szorongás gyógyítása, a trauma negatív hatásainak megszüntetése, az idegrendszer megerősítése, a szervezet stabilizálása. Elérhető használatával az ember külső hatásokra való nyitottsága, a helyzetekre való spontán reagálása, és önmaga stabil belső irányítása.
A napvirág esszencia az elsősegélycseppek egyike, így minden olyan esetben alkalmazható, amikor gyors segítségre van szükség.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése