Magamról


Nevem Cerny Ildikó. A munkám lényege az emberközpontúság, ahol az EMBER-t, nem véletlenül írtam csupa nagybetűvel. A testi, lelki problémák megoldását sokféleképpen meg lehet találni. Úgy gondolom azonban, nem mindegy a „hogyan”. A figyelem iránya, a feltétel nélküliség, az empatikus hozzáállás és a ráfordított idő sokat jelent azoknak, akiknek segítségre van szükségük. A lélek megmutatja a test szükségleteit, míg a betegségek elvezetnek a lélekből induló okokhoz.

Családállítás segítségével lélek szinten állítható helyre a családi rend és az egyensúly azon belül. A számok segítségével Életút és Sorselemzés, virágesszenciák segítségével Bach terápia, esetleg Gyógyító beszélgetés vezethet el a megoldásokhoz életünkben.  Prana Energiakezelés pedig a csakráinkon keresztül segíthet abban, hogy testünk harmonikusan működjön.

Számomra a hivatásom a szeretet hivatása. Megmutatom, hogyan lehet elérni a tesi-lelki-szellemi egészséget, talpra állni, mosolyogni, élvezni az életet.


"Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik azért, hogy magadon segíts; a másik pedig azért, hogy másokon." Audrey Hepburn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése