június 1-30Ha június 1-én születtél magabiztos, becsületes és erős akaratú vagy, képes vagy biztosan és lendületesen vezetni, szervezni, irányítani. Egyszerre több dolog is érdekel, képes vagy a figyelmedet több tevékenység között is megosztani. Rendkívüli logikai képességed, intellektusod, kommunikációs készséged segít kapcsolataid kialakításában. Határozottan, konstruktívan, kreatív hozzáállással és önállóan haladsz céljaid felé. Képes vagy lelkesedni, a döntéseidet magad hozod, és a függetlenséged megtartására törekszel.

Hajlamos vagy a késésre, olykor felülkerekedik benned a féltékenység és arrogánssá válsz. Nem áll távol tőled a képmutatás, s bár mindig van véleményed, azt inkább megtartod magadnak. Érzelmeidet is elrejted, ezért a külvilág gyakran tart érzéketlennek, fontos számodra az időnkénti egyedüllét. Jó a befolyásoló képességed, nem tűröd, ha korlátoznak, és nehezen viseled, ha kritika ér. Ha magadba tekintesz és meglátod az igazi arcodat, képessé válsz vállalni tetteidért a felelősséget és félretenni az egodat.

A 2018.június 1-én született babák erős energiáikkal, a humanitáson keresztül, elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.
Ha június 2-án születtél diplomatikus, tapintatos és barátságos ember vagy, az érzelmeid vezérelnek. Nagy megismerési és tudásvágyad rendkívül érdeklődővé és széles látókörűvé tesz. Nyitott vagy mindenre, ami változatos, ami új, információéhséged óriási. szereted a békét, a nyugalmat, akkor vagy igazán elégedett, ha harmonikus kapcsolatban élsz. Kommunikatív és segítőkész, alkalmazkodó és gondoskodó vagy, gyakran saját érdeked is háttérbe helyezed másokéval szemben.

Érzékeny és sebezhető vagy, de a sérelmeiden nem rágódsz sokáig, hamar túllépsz rajtuk. Bár akaratlanul, de mindenhonnan elkésel, rosszul viseled, ha határozatlan vagy, könnyen kiborulsz és a hangulatingadozások sem ritkák nálad. Kezdeti fellángolásod rövid, ha érdeklődésedet veszted, könnyen odébb állsz. Szétszórt és csapongó lehetsz, ismereteid gyakran felszínesek. Ha figyelsz kitűnően működő intuíciódra, felfedezheted értékes oldaladat, és többé nem fogod alábecsülni képességeidet.

A 2018.június 2-án született babák energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve életükben.
Ha június 3-án születtél őszinte, nyitott és szórakoztató vagy, jó a kommunikációs-és kapcsolatteremtő képességed. Nyughatatlan és érdeklődő természeted miatt szeretsz utazni, folyamatos mozgásban érzed jól magad. Általában többféle dologgal foglalkozol egyszerre, mindenről tudni akarsz, fontos számodra, hogy jól informált légy. Kreatív vagy, gondolkodásod gyors és egyedi, kritikai érzéked hibátlan. Számtalan ötletedet akkor valósítod meg, ha áll melletted valaki, akiben támogatóra találsz.

A pontossággal gondjaid vannak, alkalmazkodó képességed inkább a képmutatásban, behízelgésben nyilvánul meg. Mindig tudod, hogy melyik arcodat kell mutatni, s bár véleményed mindig van, kinyilvánítani nem vagy hajlandó, inkább semleges maradsz. Az egyedüli érték számodra a tudás, ezért mindenbe belenézel, ami felkelti az érdeklődésedet. Érzékeny és sebezhető vagy, érzelmeidet mélyen magadba rejted. Ha intuíciódra hallgatsz, megmentheted magad a túlzott könnyelműségtől, és intellektusod mellett az érzelmeidre is hangsúlyt fektetsz.

A 2018.június 3-án született babák erős energiáikkal a segítőkészség, az együttműködés és a tiszta érzelmek kifejezői, a béke és nyugalom megteremtői.
Ha június 4-én születtél lelkiismeretes, felelősségteljes, állhatatos és céltudatos vagy. Gyakorlatias és összeszedett szervező lehetsz, megbízhatóságod megkérdőjelezhetetlen. Nyitott és érdeklődő vagy, megismerési vágyad óriási. Logikusan felépített terveidet képes vagy megvalósítani, minden helyzetet analizálsz, bátran állsz kihívásaid elé. Inkább intellektuális, mint érzelmi beállítottságú vagy, rendkívül jó kommunikációs képességgel rendelkezel. Önálló és rendszerető vagy, képes vagy az együttérzésre és a hűségre.

Hajlamos vagy a munkamániára, ha lelkesedésedet veszted, új utakat keresel. Anyagias vagy, kialakult véleményedhez makacsul ragaszkodsz. Önmagaddal és környezeteddel szemben kritikus vagy, túlzott elvárásaidnak nehéz megfelelni. Olykor szétszórtságod és csapongásod felületességben mutatkozik meg, ami nyugtalanságot és feszültséget eredményez. Előfordul, hogy túlhajszolod, és korlátok közé szorítod magad. Ha megérzéseidre figyelsz és megpróbálsz elfogadóbbá válni, merevséged és ridegséged átalakul.

A 2018.június 4-én született babákat energiáik optimista gondolkodáshoz, derűs alaptermészethez és sokoldalú tehetséghez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.
Ha június 5-én születtél intelligens vagy, nagy tudás és megismerési vágy hajt, óriási belső erővel rendelkezel. Kommunikatív és társaságkedvelő vagy, jó a kapcsolatteremtő képességed. Energiád kifogyhatatlan, folytonos mozgásban vagy, szükséged van a szüntelen változásra, átalakulásra. Nyitott, talpraesett, ötletes és sokoldalú vagy, kitűnő vezetői képességeddel bátran haladsz előre. Alkalmazkodó és nagylelkű vagy, óriási igényed van a szabadságra. Szeretsz utazni, világot járni, tapasztalatokat gyűjteni, az egész világ érdekel.

Mindig tudod, melyik arcodat kell mutatnod, megvan a képességed ahhoz, hogy behízelgő modoroddal, bárkivel bármit elhitess. Te viszont semmit sem hiszel el, mindennek utánajársz. Ha valamiben kételkedsz, rögtön kész vagy a vitára. Olykor rendkívül indulatos tudsz lenni, hirtelen, heves érzelmi reakciókra vagy képes. Hajlamos vagy a szeszélyességre, sértődékenységre és makacsságod határtalan. Ha mélyen magadba tekintesz megláthatod, hogy a legnagyobb akadályt jelentő korlátaidat saját magad állítod fel.

A 2018.június 5-én született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra és terveik megvalósítására késztetik őket.Ha június 6-án születtél felelősségtudatos, figyelmes, segítőkész és megbízható vagy. Optimista természeted miatt az életet könnyedén veszed, ha veszteség ér, hamar túllépsz rajta. Nagyvonalúan és meleg szívvel adsz, de elismerést vársz cserébe. Kerülöd a konfliktusokat, szereted a békét, a harmóniát, a szép dolgokat, a kellemes környezetet. Folytonos mozgásban vagy, fontos számodra az utazás, a csodálatos világ minden részlete. Gazdag fantáziáddal, alkotó művészi hajlamoddal, nyugodt természeteddel a szerető családot, a szép otthont, a számodra ideális társat teremted meg magadnak.

Érzékeny vagy, nehezen viseled a téged ért kritikát és nem kedveled a döntéshelyzeteket. Képtelen vagy a pontosságra, mindenhonnan elkésel, és gondjaid vannak az őszinteséggel. Nem alkotsz véleményt, inkább semleges maradsz és a dolgokhoz való hozzáállásod meglehetősen felszínes. Naivitásod önbizalomhiányodból adódhat, képtelen vagy a kezdeményezésre és a rugalmasságra. Személyiséged fejlesztésében nagy szerepe lehet a megérzéseidnek, melyek által határozott és reális szemléletmódot alakíthatsz ki.

A 2018.június 6-án született babák életútját szerencse kíséri, energiáik a haladásban, a megújulásban, a tapasztalatok szerzésében, és a körülményekhez való alkalmazkodásban segítik őket.
Ha június 7-én születtél intuitív, fegyelmezett, és állhatatos vagy, szereted az igazságot, egyenesen állsz a dolgokhoz. Óriási a mozgás-és levegőigényed, kiválóan alkalmazkodsz a megváltozott körülményekhez. Felelősségteljességed, önálló és egyedi gondolkodásod, filozofikus beállítottságod elvezet a sikereidhez. Tudásvágyad, megismerési ösztönöd a világ megismerése felé hajt. Szívesen töltöd egyedül az idődet, de a társaság is sokat jelent a számodra, kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő képességednek köszönhetően.

Érzékeny vagy és titokzatos, érzéseidet mélyen elrejted, mert félsz a csalódásoktól. Ha valami nem köti le a figyelmedet szétszórt és nyugtalan leszel, s bár igazságpárti vagy, mégsem áll távol tőled a füllentés olykor. Semmiből nem akarsz kimaradni, mégsem vagy képes a pontosságra. A bizalmatlanságod miatt, fontos számodra, hogy elismerjenek, és hogy kijelöld a határaidat. Ha megérzéseidre figyelsz, felismerheted azokat a helyzeteket, amikor a nyitottság kifizetődőbb, mint a távolságtartó, elutasító hozzáállás.

A 2018.június 7-én született babák a művészetekben és a kreativitásban engedhetik szabadjára túláradó energiáikat. A szeretet és a segítségnyújtás képessége hatja át őket.Ha június 8-án születtél gyakorlatias, tettre kész, mozgékony, energiával telt és kreatív vagy. Ami érdekel, azért képes vagy lelkesedni, igyekszel jól informált lenni, és intelligens, logikus gondolkodás jellemez. Az életet könnyedén veszed, sérelmeiden, veszteségeiden hamar túllépsz. Kiváló vezető és szervező lehetsz, fontosak számodra az anyagi javak, az egzisztenciális sikerek, az érvényesülés és a karrier. Kiváló beszélgető partner vagy, minden témához hozzá tudsz szólni. Beleérző és befolyásoló képességed egyedülálló, fantáziád szárnyaló.

Becsvágyó és hatalomra törekvő vagy, erős benned a túlzásokra való hajlamosság. Nehézséget jelent számodra pontosnak lenni, minden honnan elkésel. A képmutatás sem áll távol tőled, de ha feldühítenek, azonnal kimutatod a fogad fehérjét. Olykor felül kerekedik benned a zsugoriság, önzővé válsz, agresszív és sértődékeny leszel. Ha figyelembe veszed a megérzéseidet, képessé válsz bízni magadban és elfogadni, hogy az élethez hozzátartoznak a visszautasítások és a csalódások is.

A 2018.június 8-án született babák természetes szerénységgel és alázattal jönnek a világra. Az életből szerzett tapasztalatok által válhatnak majd nagy tanítókká.
Ha június 9-én születtél igazságpárti, békeszerető, toleráns és együttérző vagy. Intelligens vagy, nagy a tudás és megismerési vágyad, érdeklődve és segítőkészen fordulsz a világ felé. Kreatív és művészi hajlamod, gazdag fantáziád segít abban, hogy elérd céljaidat. Idealista, nagyvonalú és jóhiszemű vagy, megbízhatón és felelősségteljesen állsz a feladataid elé. Kommunikációs és kapcsolatteremtő képességed által a barátok éppúgy megtalálnak, mint a segítségre szoruló emberek.

Elítéled az őszintétlenséget, gyakran alárendelődsz, hagyod magad kihasználni. Szétszórt, csapongó és nyugtalan leszel, ha nem vagy képes lekötni a figyelmedet. Naivitásod miatt sokszor csalódsz, ráébredsz, hogy az emberi jóság nem általános érvényű. Befolyásolható, határozatlan és elcsábítható vagy, hajlamos vagy a pontatlanságra és a képmutatásra. Intuíciód jelezheti, mennyire előreviszi életedet, ha önvalódat tisztán megmutatod és véleményednek bátran hangot adsz.

A 2018.június 9-én született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.
Ha június 10-én születtél megbízható, őszinte és öntudatos vagy, határozottságod, magabiztosságod és eltökéltséged visz előre. Érdeklődő és kíváncsi vagy, képes vagy többfelé figyelni és többféle dolgot egyidejűleg csinálni. Jó vezető lehetsz, mindenről tudni akarsz, fontos számodra a jól informáltság. Szereted a társaságot, kommunikatív vagy, de olykor szükséged van az egyedüllétre is. Lelkesedésed gyakran csak pillanatnyi, motiváció nélkül gyakran tovább állsz. Nyitott vagy, mindenről van véleményed, de szeretsz semleges maradni.

Gyakran megosztod figyelmedet, ezért hajlamos vagy a felületességre, és képtelen vagy a nyugalomra. Örökmozgó vagy, mindenhonnan elkésel és az alkalmazkodási képességed leginkább képmutatásban nyilvánul meg. Szeretsz dirigálni, úgy érzed, mindig mindent jobban tudsz, akaratosságod határtalan, olykor felsőbbrendűnek érzed magad. Az érzelmeidet nem szereted kimutatni, időnként bezárkózol, elszigetelődsz a környezetedtől. Ha figyelsz a belső hangodra, megsúgja neked, hogy a féltékenységed, a saját magadban való bizalmatlanságból fakad.

A 2018.június 10-én született babák erős energiáikkal, a humanitáson keresztül, elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.Ha június 11-én születtél inspiratív, ötletgazdag, folyton aktív és lendületes vagy. Individualista, határozott és egotudatos vagy, intuitív felismeréseid gyakran elvezetnek a megoldásokhoz. Mozgás-és levegő igényed óriási, a függetlenséged elérése mellett vágysz a nyugalomra, békére. Kiválóan alkalmazkodsz a megváltozott körülményekhez, folyton az újat, a szokatlant keresed. Intellektuális beállítottságú vagy, szeretsz és tudsz is beszélni, szívesen létesítesz kapcsolatokat.

Érzékeny, sebezhető és nyugtalan vagy, könnyen megbántódsz, viszont képes vagy hamar túllépni a sérelmeiden. Bár véleményed mindig van, nehezen adsz egyértelmű, egyenes választ, legszívesebben semleges maradsz. Hangulatodat érzelmeid befolyásolják, ingadozóvá, csapongóvá és ellentmondásossá téve pillanatnyi lelkiállapotodat. Ha megérzéseidre hallgatva, embertársaidat figyelembe veszed, önfejűséged helyett együttműködő leszel, és kiszámíthatatlan viselkedésed harmonizálódik.

A 2018.június 11-én született babák energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve életükben.
Ha június 12-én születtél nyitott, kommunikatív és társaságkedvelő vagy, rendkívüli aktív, impulzív életmód és mozgékonyság jellemez. Gyakorlatiasságod és önérvényesítő személyiséged által könnyen boldogulsz az életben. Szereted a nyugalmat, de érdeklődve fordulsz a világ felé, tudásvágyad óriási. Intuitív vagy, színes fantáziával és eredeti ötletekkel rendelkezel. Törekszel a függetlenségre, önállóságra és az egyensúly megteremtésére életedben.

Nem erényed a pontosság, és nem áll távol tőled a képmutatás sem, mindig tudod, hogy melyik arcodat kell mutatni. Az őszinteséggel és érzéseid kimutatásával is gondod van, úgy, mint a véleményalkotással, szívesebben maradsz semleges. Rendkívül türelmetlen vagy, mindent azonnal meg akarsz kapni. Ha sérelem ér, elveszíted diplomáciai érzékedet és bár hamar konfliktusba keveredsz, gyorsan túlteszed magad a dolgon. Ha intuíciódra hallgatsz, megláthatod az elképzeléseid mögötti összefüggéseket, s így határozottabban törhetsz céljaid felé.

A 2018.június 12-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség, az együttműködés és a tiszta érzelmek kifejezői, a béke és nyugalom megteremtői.
Ha június 13-án születtél elővigyázatos, fegyelmezett és kitartó vagy, intelligenciáddal, beleérző képességeddel és szárnyaló fantáziáddal folyton új ötletekkel állsz elő, melyeket felelősségteljesen meg is valósítasz. Nyitott vagy, érdeklődésed mindenre kiterjed, ami érdekedet szolgálja. Vezetői és logikai képességed, alaposságod, éles eszed segítségedre van terveid véghez vitelében. Folytonos mozgásban vagy, aktív életmód és az utazási vágy jellemez, fontos számodra a szabad levegő.

 Az érzelmek területén nehézségeid lehetnek, bár érzékeny vagy, a sérelmeiden mégis hamar túlteszed magad. Előszeretettel késel mindenhonnan, de mivel képes vagy mindig, mindenhol az alkalomhoz illő arcodat mutatni, nem veszik tőled rossznéven. Kritikus, örök elégedetlen és kissé pesszimista természeteddel, makacsságoddal és igényességeddel könnyen korlátok közé szorítod magad. Ha nem figyelsz a kommunikációdra, könnyen félreérthet a környezeted, így frusztrálttá és szorongóvá válhatsz.

A 2018.június 13-án született babákat energiáik, optimista gondolkodáshoz, derűs alaptermészethez és sokoldalú tehetséghez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.Ha június 14-én születtél intuitív, együttérző és érzelmes vagy, ugyanakkor nem hiszel vakon a megérzéseidnek. Óriási a megismerési vágyad, állandóan mozgásban vagy, kalandvágyad határtalan, szeretsz mindent kipróbálni. Jó a kommunikációs és kapcsolatteremtési képességed, kiválóan alkalmazkodsz, a személyes szabadságodra törekszel. Jó felfogó képességgel rendelkezel, intelligens és logikus gondolkodású és gyakorlatias vagy. Érdeklődő vagy, gyűjtöd az információkat, pillanatok alatt kész vagy az új teóriákkal.

Lobbanékony természetű és szókimondó vagy, nem kedveled, ha más mondja meg neked, hogy mit tegyél, és ha valamivel nem értesz egyet, azonnal kész vagy a vitára. Pontatlan vagy és képmutató, képtelen vagy a kompromisszumra. A kapcsolataidban a dominanciára törekszel, fontos számodra a függetlenséged, de vágysz az érzelmi biztonságra is. Ha félre teszed az racionalitásodat és képessé válsz az intuíciódra hallgatni, vágyott, szép életedet egyszerűen megvalósíthatod.

A 2018. június 14-én született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra és terveik megvalósítására késztetik őket.


Ha június 15-én születtél kreatív, intelligens, felelősségtudatos és kötelességtudó vagy, szívesen segítesz és gondoskodsz másokról. Érdeklődésed mindenre kiterjed, nagy a tudás és megismerési vágyad. Szívesen utazol, szeretsz mindent megtapasztalni, gyűjtöd az információkat, szélesíted a látókörödet. Szabadságra és függetlenségre törekszel, de a hűség, a lelkiismeretesség és a megértés is az erényeid közé tartozik. Aktív vagy minden téren, akkor érzed jól magad, ha folyamatosan mozgásban lehetsz.

Érzékeny és sebezhető vagy, de a sérelmeiden nem rágódsz sokáig, hamar túlteszed magad a nehézségeiden is. Az alkalmazkodó képességed inkább képmutatásban és a véleményed visszatartásában nyilvánul meg. Fontos számodra az egod, és indulataidon sem tudsz mindig uralkodni. Ha valami nem tetszik, gyorsan konfliktusba keveredsz és képes vagy addig csűrni-csavarni a dolgot, míg a másik fel nem adja. Ha figyelsz a megérzéseidre, képessé válhatsz életedben megteremteni az egyensúlyt és a harmóniát.


A 2018.június 15-én született babák életútját szerencse kíséri, energiáik a haladásban, a megújulásban, a tapasztalatok szerzésében, és a körülményekhez való alkalmazkodásban segítik őket.
Ha június 16-án születtél kitűnő megfigyelő képességgel rendelkezel, fontos számodra, hogy sikeres és elismert légy, és hogy tiszteljenek. Érdeklődő vagy, óriási a tudásvágyad, folyamatosan az új tapasztalatokat keresed. Fontos számodra az egyensúly és a harmónia kialakítása, az életed minden területén. Határozott nézeteid, megalapozott életfilozófiád és véleményed van mindenről, mégis inkább a semlegességet választod. Erős hited, intelligenciád, gyors észjárásod és eredeti ötleteid segítenek abban, hogy terveidet megvalósíthasd.

Befelé forduló, tartózkodó és túl óvatos vagy. Nehezen mutatod meg legbelső érzelmeidet, és a szeretetet adása és elfogadása is gondot okoz számodra. Gyakran vagy nyugtalan és feszült, állandó mozgásigényed hajt előre. Gyakran elégedetlen vagy, és bár nem jó szemmel nézed képmutató embereket, tőled sem áll távol ez a viselkedésforma. Gyakran türelmetlen és tapintatlan vagy, könnyen konfliktusba keveredsz. Ha megérzéseidre hallgatsz, képessé válhatsz elfogadni azokat az embertársaidat, akik nem ütik meg az általad felállított mércét.

A 2018.június 16-án született babák a művészetekben és a kreativitásban engedhetik szabadjára túláradó energiáikat. A szeretet és a segítségnyújtás képessége hatja át őket.
Ha június 17-én születtél tehetséges, kreatív és intuitív vagy, amely tulajdonságok segítségedre lehetnek önbizalmad kifejlesztésében. Érdeklődési köreid szinte mindenre kiterjednek, amelyek a megismeréssel, a tudással kapcsolatosak. Vezetési és megfigyelési képességeddel kitűnő irányító és szervező lehetsz, amihez kitartásod és eltökéltséged is segítséget nyújthat. Intelligens, tapasztalt és széles látókörű vagy, s bár mindenről mélyreható véleménnyel rendelkezel, azt inkább megtartod magadnak, hogy semleges maradhass.

Akaratod és akaratosságod erős, bármilyen nehéz helyzetből képes vagy újra talpra állni. Mozgékonyságod miatt gyakran vagy nyugtalan, ideges, előfordul, hogy a csapongás és a felületesség határozza meg tetteidet. Érzékeny és sebezhető vagy, de képes vagy hamar túllépni sérelmeiden, ha a helyzet megkívánja. Ha érvényesülésed érdekében konfliktusba keveredsz, kitűnő kommunikációd és meggyőző képességed segít a győzelemhez. Ha intuíciódra hagyatkozol, képessé válsz őszintén megmutatni az igazi arcodat.

A 2018.június 17-én született babák természetes szerénységgel és alázattal jönnek a világra. Az életből szerzett tapasztalatok által válhatnak majd nagy tanítókká.Ha június 18-án születtél nagy a felelősségtudatod, kiegyensúlyozottan irányítod az életedet, és sok mindenben tehetséges vagy. Intelligenciád, a világra való nyitottságod, tudásvágyad rendkívül érdeklődővé tesz, információ éhséged óriási. Lelkiismeretes, segítőkész és tisztességes vagy embertársaiddal, te vagy az, akire mindig lehet számítani. Energiáid állandó mozgásban tartanak, aktívan lépsz fel mindenben, éppúgy amihez érdeked fűződik, mint ami mások megsegítésén alapul. Főleg bölcsességed által vonzod magadhoz az embereket.

Rendkívüli nyughatatlanságod ellenére, képes vagy érvényesülni. Bár olykor csapongóvá és ingataggá válsz, ha saját nézeteid megóvásáról van szó, bátran kiveszed a részed bármely vitából. Birtoklási vágyad nem csak az anyagi javakkal kapcsolatos, gyakran előfordul, hogy a féltékenység miatt szeszélyessé és kiszámíthatatlanná válsz és a megszerzett pozíciódat is kevésnek tartod. Abszolút hatalomra, tekintélyre és vezetésre törekszel. Ha befelé tekintesz ráébredhetsz, hogy ezeket, magad felett kell elsőként megszerezned.

A 2018.június 18-án született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.
Ha június 19-én születtél érdeklődő és kreatív vagy, kitűnő felfogó képességgel rendelkezel, intelligensen közelítesz meg szinte mindent. Semlegességed által alkalmazkodsz környezetedhez, pedig mindenről kialakult nézeted és véleményed van. Vezetői képességgel rendelkezel, akaraterőd és önbizalmad erős. Felelősségteljes, segítőkész, gondoskodó és türelmes vagy embertársaiddal. Általában egyedül szeretsz és tudsz a leghatékonyabban tevékenykedni. Mozgás és levegőigényed óriási, nyitott vagy a világra.

Gyakran vagy felszínes, csapongó figyelmed, vagy a lelkesedésed elvesztése miatt. Előfordul, hogy csak saját magadra tudsz figyelni, ezért úgy érzed, hogy kirekesztenek, hajlamos vagy elszigetelődni másoktól. Olykor felülemelkedhet becsvágyad, önzővé válhatsz, mert úgy érzed, kihasználnak. Könnyen konfliktusba sodródhatsz, ha nem fogadják el nézeteidet, vagy mellőzöttnek érzed magad. Kiegyensúlyozottságodat megőrizheted azzal, ha feszültségeidet dühkitörések helyett aktivitással, levegőváltozással, vagy valamilyen mozgásforma beiktatásával küszöbölöd ki.

A 2018.június 19-én született babák erős energiáikkal, a humanitáson keresztül, elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.Ha június 20-án születtél tapintatos és diplomatikus vagy, nagyon jó intuícióval és együtt érző képességgel rendelkezel. Megbízható és hűséges vagy, képes vagy alkalmazkodni, bár sokszor inkább úgy, hogy semleges maradsz. Segítőkészséged, odaadásod, gondoskodásod egész környezeted érzékelheti, szeretetteljesen, odaadóan közelítesz mindenkihez. Törekszel a harmóniára és a nyugalomra életedben, akkor is, ha ezt csak alárendelődve teremtheted meg.

Feszültséget kelt benned nyughatatlanságod, óriási levegő és mozgásigényed van. Szereted a társaságot és szükséged is van a baráti kapcsolataidra, mert rendkívül nehezen viseled a magányt. Nehezen tudsz az időhöz igazodni, általában mindenhonnan elkésel, ami miatt lelkiismeret furdalásod kibillenthet a belső egyensúlyodból. Időnként agresszív lehetsz, dühkitörések kíséretében és könnyen konfliktusba keveredsz. Megérzéseid mutathatják meg legtisztábban az önbizalmadhoz vezető utat.

A 2018.június 20-án született babák energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve életükben.
Ha június 21-én születtél tapintatos, együttműködő és megértő vagy, optimista hozzáállásodat kedvelik embertársaid. Fontos számodra a biztonságos családi háttér, a meghitt otthon, és ragaszkodsz a szülői házhoz is. Kommunikatív vagy, szükséged van a baráti kapcsolatokra, a mindennapi beszélgetésekre. Kreatív és ötletes vagy, szívesen segítesz másokon, gondoskodásod mindenkire kiterjed, és őszintén viszonyulsz környezetedhez. Függetlenségedet társas kapcsolatban szeretnéd leginkább megélni.

Hangulatod ingadozó, könnyen ráérzel a hazugságra, biztonságodat a kapcsolataidban találod meg. Erőteljesen ragaszkodó vagy, nemcsak tárgyakhoz, személyekhez és érzésekhez is kötődsz. Nem áll távol tőled az érzelmi zsarolás sem. Aggódó típus vagy, mind anyagi, mind érzelmi téren, folyton a holnap foglalkoztat. Szükséged van a kényetetésre, szereted, ha gondoskodásod viszonzást nyer, és szívesen álmodozol. Kiváló megérzéseidre érdemes hallgatnod, mert sokkal nagyobb sikereket érhetsz el azokra hallgatva, mint racionális gondolkodással.

A 2018.június 21-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség, az együttműködés és a tiszta érzelmek kifejezői, a béke és nyugalom megteremtői.Ha június 22-én születtél állhatatos, gyakorlatias és kiegyensúlyozott vagy. Intuíciód megbízható döntésekhez segít, és rendkívül gyorsan tudsz alkalmazkodni mások szokásához és véleményéhez. Képes vagy a folyamatos megújulásra, átalakulásra, képes vagy bármit elérni életedben, amit csak akarsz. Önbizalmadat szervezői és irányítói képességedből nyered. Szereted a kényelmet, tudatosan kerülöd a konfliktusokat, nagyszerű memóriáddal képes vagy a legapróbb részleteket is felidézni.

Szeszélyes és önfejű vagy, védekező képességed kitűnő. Ha megbántanak megsértődsz, és visszavonulót fújsz. Aggodalmad folyamatosan kiterjed mindenre, amit fontosnak tartasz magad körül. Hangulatod a környezeted rezdülésével változik, diplomatikus viselkedésed megtévesztő lehet, mert nem hagyod, hogy uralkodjanak rajtad.  Alapvetően érzelmi beállítottságod miatt, mindent a „rokonszenves vagy sem” kategóriába sorolsz. Ha felismert lehetőségeidet kihasználod, ambíciód töretlen marad, és nagy adag belső nyomást kerülhetsz el.

A 2018.június 22-én született babákat energiáik optimista gondolkodáshoz, derűs alaptermészethez és sokoldalú tehetséghez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.
Ha június 23-án születtél rendkívül megértő, együttérző és gondoskodó vagy, de neked is szükséged van a törődésre. Az életed az érzelmeid és az érzéseid vezérlik, intuíciód kiválóan működik, csak hallgatnod kell rá. Magabiztos vagy és elegendő önbizalommal rendelkezel ahhoz, hogy megéld a szabadságodat és függetlenné válj, ha megvan a biztonságos családi háttered hozzá. Kreatív és tehetséges vagy, fontos számodra mások segítése és kapcsolati rendszered kiépítése.

Érzékeny vagy, főleg, ha nem vesznek észre, hangulatod folyton változik. Ragaszkodó vagy, legyen szó személyről vagy tárgyról, de az érzelmeidbe is erősen kapaszkodsz. Nem áll távol tőled az érzelmi zsarolás. Nem tűröd a korlátozást, nehezen viseled, ha szabályozni akarnak, és nem szereted a rutinszerű dolgokat. Hajlamos vagy az aggódásra mind anyagi, mind érzelmi téren. Ha megérzéseidre hallgatsz, meggondolatlanságodból fakadó érzéketlenséged, hirtelenséged és bántó viselkedésed tapintatos kommunikációra válthat.

A 2018.június 23-án született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra és terveik megvalósítására késztetik őket.


Ha június 24-én születtél diplomatikus, melegszívű, békeszerető és gondoskodó vagy, fontos számodra a család, az otthon és a barátok. Intuitív vagy, ösztönös reakcióid és döntéseid általában megbízhatóak. Rendkívüli aktivitással és gyakorlatiassággal rendelkezel, a harmóniára és az egyensúlyra törekszel. Ha érdeked úgy kívánja, képes vagy a másokhoz való gyors alkalmazkodásra. Kiváló megérzéseiddel és érzékenységeddel, környezeted rezdüléseit könnyen érzékeled.

Könnyen megsértődsz és bezárkózol, hangulatod gyorsan változik, alkalmazkodásod olykor inkább csak konfliktuskerülésből fakad. Azzal szemben, akivel nem szimpatizálsz, bizonytalanná válsz és elzárkózol tőle. Túlérzékeny vagy, rendkívül ragaszkodó és féltékeny tudsz lenni és a haragodat sokáig tartogatod. Magatartásodon többnyire az érzelem uralkodik. Ha megtanulod kordában tartani érzéseidet, képessé válhatsz ellenszenvedet leküzdeni, és meglátni a másikban a pozitívumot.

A 2018.június 24-én született babák életútját szerencse kíséri, energiáik a haladásban, a megújulásban, a tapasztalatok szerzésében, és a körülményekhez való alkalmazkodásban segítik őket.


Ha június 25-én születtél intuitív, türelmes, megértő és mély érzésű vagy. Az életedet az érzelmek és a megérzések határozzák meg, melyek kiválóan működnek. Fontos számodra az őszinteség, a béke, a szabadságod megélése és a tapasztalatok. Szükséged van a biztos családi háttérre, alapvető igényed a gondoskodás, szívesen tevékenykedsz másokért. Szeretsz egyedül lenni, és hajlamos vagy a visszahúzódásra. Kedveled a változatosságot, képes vagy lelkesedni és kiváló a megfigyelő képességed.

Érzékeny és sérülékeny vagy, ezért nem mindenkit engedsz magadhoz közel, hogy megóvd magad a csalódásoktól. Éppen ezért érzelmedet is mélyen elrejted. Szélsőséges hangulatingadozások jellemeznek, rendkívül ragaszkodó vagy és erősen kritikus beállítottságú. Szeretsz álmodozni, hajlamos vagy az idegeskedésre, nehezen viseled a stresszes helyzeteket. Ha intuíciódra hallgatsz, ráébredhetsz arra, hogy életed konfliktusaiból a velük való szembenézés vezet a megoldásokhoz.

A 2018.június 25-én született babák a művészetekben és a kreativitásban engedhetik szabadjára túláradó energiáikat. A szeretet és a segítségnyújtás képessége hatja át őket.Ha június 26-án születtél alapvetően az megérzéseid és az érzelmeid irányítanak. Reakcióid és döntéseid ösztönösek, ezért megbízhatsz bennük. Rendkívül jó ítélőképességgel rendelkezel és kiváló szervező, irányító vezető lehetsz. Fontos számodra a család, az otthon, a meghittség, és a kényelem. Nagyvonalú vagy környezeteddel, segítőn fordulsz embertársaid felé és az önzetlenség őszintén árad belőled. Életed alapját a harmonikus kapcsolatok, az egyensúly és békesség képezik.

Alkalmazkodásod félrevezető lehet, inkább a saját érdekeid miatt teszed, nem engeded, hogy uralkodjanak rajtad. Passzív, diplomatikus a viselkedésed, azonnal eldöntöd, kit tartasz ellenszenvesnek, és az elől azonnal elzárkózol. Makacs és merev vagy olykor, ragaszkodsz céljaidhoz, dolgaidhoz és érzéseidhez. Nem vagy túl kitartó és előfordul, hogy arrogánssá és nagyzolóvá válsz. Ha befelé figyelve megismered saját működésedet, érzelmeidben megtalálhatod érzékenységed kiváltó okát.

A 2018.június 26-án született babák természetes szerénységgel és alázattal jönnek a világra. Az életből szerzett tapasztalatok által válhatnak majd nagy tanítókká.Ha június 27-én születtél erős, határozott és magabiztos vezető lehetsz, képes vagy becsületes, felelősségteljes és tudatos irányításra. Kiváló intuícióval rendelkezel, mellyel megérzed mások szándékait, ráérzel a számodra helyes útra. Nagyszerű memóriáddal képes vagy a legapróbb részleteket is megőrizni. Szereted a változatosságot, gyűjtöd a tapasztalatokat, képes vagy elmélyülni a pszichikus, filozofikus témákban. Szenvedélyesen igyekszel önmagad megismerésére, főleg ha egyedül lehetsz.

Engedékenységed, csak a számodra fontos dolgokban számottevő, csak az érdekeidet nem keresztező megoldásokra mondasz igent. Érzékeny vagy, de képes vagy szigorúan büntetni magadat, ha nem felelsz meg a saját magad által felállított elvárásoknak. Az életet túl komolyan veszed és szükséged van a partnerre, hogy biztonságban érezhesd magad. Előfordul, hogy rideg és kemény viselkedésed konfrontálódáshoz vezet. Ha figyelsz megérzéseidre, ráébredhetsz, hogy a kompromisszumok által olykor elkerülheted a csalódásokat.

A 2018.június 27-én született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.
Ha június 28-án születtél kreatív vagy, jó vezetői képességekkel és széles érdeklődési körrel rendelkezel. A személyes szabadságod megélése nagyon fontos számodra, hogy önállóan hozhasd döntéseidet. Sokat jelent neked a biztonság, ragaszkodsz mindenhez ami körülvesz, intenzíven foglalkoztat a holnap gondolata. Erős akaratoddal és törekvéseddel együtt, áldozatokat is hajlandó vagy hozni álmaidért. A függetlenséged megőrzése és az ideális társra való vágyad, párhuzamosan van jelen az életedben.

Nem engeded magad korlátozni, nem tűröd, hogy uralkodjanak feletted, inkább saját magad szorítod korlátok közé. Érzékeny vagy, alkalmazkodásod csak a számodra fontos dolgokra terjed ki, szeretsz mindent a befolyásod alatt tartani. Gyakran kergeted magad hamis illúziókba, a fantáziádban születik meg leginkább az ideális életed. Önfejű és makacs lehetsz, ami agresszivitáshoz vezethet. Ha magadba nézel ráébredhetsz, hogy magányod saját magadnak teremted meg.

A 2018.június 28-án született babák erős energiáikkal, a humanitáson keresztül, elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.
Ha június 29-én születtél rengeteg lehetőség rejlik benned, titokzatos vagy és felfokozott energiáiddal gyakran nem tudsz mit kezdeni. Szereted a békét, nyugalomra vágysz, a megérzéseid fontos szerepet játszanak életedben. Szívesen álmodod meg az ideális személyeket, tárgyakat, helyzeteket saját magad számára. Gondoskodásod egész környezetedre kiterjed, míg viszonzást érzel. Félve a sérülésektől, nehezen fogadsz valakit a bizalmadba, de akit elfogadsz, azt nagyon tudod szeretni.

Határozatlan vagy és nem az erősséged az őszinteség. Érzékenységed és sebezhetőséged miatt, érzelmeidet elrejted és falakat építesz magad köré. Olykor felsőbbrendűként viselkedsz, valójában saját magadat is nehezen viseled el. Akaratod ötvöződik a befogadással, érzelmi zsarolással próbálod elérni, hogy környezeted kedvedre tegyen. A konfliktusokat traumaként éled meg, hangulatingadozásaid jelentősek. Ha őszintén megfigyeled önmagad, ráébredhetsz, hogy a bizalmatlanságod legerősebben önmagaddal szemben érvényesül.

A 2018.június 29-én született babák energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve életükben.


 

Ha június 30-án születtél intelligens és kreatív vagy, kitűnő képzelőerővel és megbízhatóan működő intuícióval rendelkezel. Gondoskodó vagy, az otthon fontos szerepet játszik az életedben. Jó mentális képességeid és tehetséged segítségével kitűnő tervek és ötletek születnek benned, amiket magabiztosan meg is valósítasz. Jó kommunikációddal és sokoldalúságoddal kiegyensúlyozottságot teremtesz magad körül. Életedet az érzelmeid és a megérzéseid irányítják, fontosabb számodra az érintés, mint a kimondott szavak.

Hajlamos vagy mindenben hibát találni, szeretsz tanácsokat osztogatni és megmondani, hogy mi a helyes. Ha nem kapsz segítségedért elég hálát, vagy nem veszik figyelembe meglátásaidat, hamar megsértődsz. Aktuális hangulatodat könnyen kivetíted környezetedre, és szívesen játszod az önfeláldozó mártír szerepét. Ha figyelembe veszed a megérzéseidet, ráláthatsz számító és zsarnokoskodó énedre, ami miatt gyakran akadályokba ütközöl.

A 2018.június 30-án született babák erős energiáikkal a segítőkészség, az együttműködés és a tiszta érzelmek kifejezői, a béke és nyugalom megteremtői.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése