február 9 -28Ha február 9-én születtél kreatív vagy, szeretsz új dolgokat kipróbálni. A realitással gondjaid vannak, a tökéletességre törekedsz. Szeretsz utazni, különböző helyeket megismerni, felfedezni. Álmodozó természetű és kissé zárkózott vagy. Finom lelkű, megbízható és felelősségteljes, de nagyvonalú, toleráns és jóhiszemű is. A békeszerető emberek közé tartozol, viszont ha igazságtalanságot és őszintétlenséget tapasztalsz, rendkívül haragtartó tudsz lenni.  
Ingatag és elcsábítható vagy, ugyanakkor tapintatosságod miatt nem szereted beleártani magad mások ügyeibe.  Az érzelmeidet sokszor eltitkolod, hangulatod gyakran ingadozik, ami nehézzé teszi a szoros emberi kapcsolataid kialakítását. Már fiatalon megtanultál alkalmazkodni a nehéz helyzetekhez, életed általában sikeres, de meg is dolgozol érte. A februárban születettek erős intuíciós képességgel rendelkeznek, így ha képes vagy  hallgatni a megérzéseidre könnyen rátalálhatsz az utadra.

A 2018. február 9-én született babák kitörő energiáikkal, kitűnő intuíciójukkal képesek lesznek olyan vágyakat elérni, amelyek csak keveseknek sikerülnek.


Ha február 10-én születtél valószínűleg nem szereted megbeszélni az életedet másokkal. Magabiztosságod, határozottságod és eltökéltséged hozzásegít ahhoz, hogy, képes légy többféle dolgot egyidejűleg csinálni. Különösen erős egyéniséggel rendelkezel és érvényesíteni szeretnéd akaratodat és vezetői képességeidet. Kreatív vagy, megbízható és őszinte, de zárkózott is egyben, ezért érzelmeidet sosem árulod el. Szeretsz világot látni, kaland számodra az egész élet. Kedves és bátor vagy, nyíltan vállalod a véleményedet, és hajlamos vagy a féltékenységre. Mindenhol ott akarsz lenni, lelkes vagy és öntudatos. 
Hajlamos vagy lenézni másokat, haragod nehezen párolog el és gyakran felülkerekedik a lustaságod. Megérzéseidre életed második felében kezdesz hallgatni, ezért akkor leszel nyitottabb a lehetőségek felé.

A 2018. február 10-én született babák, óriási energiákat fognak mozgósítani céljaik érdekében és képesek lesznek mindent véghez vinni, amibe belevágnak.


Ha február 11-én születtél nagy lelki és szellemi energia vesz körül, amely zárkózottá tehet, ha nem vagy képes megfelelően használni. Egyéniségedből áradó inspirációs képességeid által rengeteg ötleted van, de nyugtalan természeted miatt, nem biztos, hogy meg is tudod valósítani ezeket. Érzékeny vagy, könnyen megbántódsz, és haragodat sokáig őrizgeted, érzelmeidet általában eltitkolod. Memóriád jó és kiváló intuíciós képességgel rendelkezel. Kreatív vagy, szeretsz új dolgokat kipróbálni, folyton az újat, a változást keresed. Izgalmasnak tartod az utazásokat, mert új felismerésekhez vezetnek. Fontos számodra olykor a nyugalom, a béke, hogy feltöltődhess. 
Egy olyan társra van szükséged, aki elfogadja ellentmondásos, kiszámíthatatlan jellemedet, különc, belsőleg feszült, dramatizáló hajlamodat. Ha belső hangodra hallgatsz, óriási dolgokat vihetsz végbe életed során.

2018. február 11-én született babák a művészetekben, a kreativitásban engedhetik majd szabadjára túláradó energiáikat. A szeretet és a segítségnyújtás képessége hatja át őket.

Ha február 12-én születtél kiváló memóriád van, és többrétű tehetséggel, nagyfokú kreativitással rendelkezel. Aktív vagy és könnyen fordulsz a külvilág felé, kiváló kommunikációs képességed van, de érzéseidet megtartod magadnak. Intellektuális beállítottságú, eredeti ötletekkel rendelkező személyiséged, gyakorlatiassággal és színes fantáziával párosul. Fontos számodra a függetlenség és hogy érvényt szerezz akaratodnak. Nagy lelki és szellemi energiával és kiváló intuícióval rendelkezel.
Hajlamos vagy lenézni másokat, könnyen megbántódsz és elítéled a képmutatást. Türelmetlen vagy, azonnal meg akarsz kapni mindent. A hétköznapi dolgok nem hoznak tűzbe, olykor különc vagy, belsőleg feszült és hajlamos vagy a dramatizálásra. Hajlamos lehetsz a határozatlanságra és előfordulhat, hogy önfejűvé és kiszámíthatatlanná válsz. Ha belső megérzéseidre hallgatsz, határozottá és belsőleg nyitottá válhatsz.
A 2018. február 12-én született babák természetes szerénységgel és alázattal jönnek a világra. Az életből szerzett tapasztalatok által válhatnak majd nagy tanítókká.

Ha február 13-án születtél, rendkívül barátságos vagy, finom lelkű, szeretetre méltó, eredeti és ötletes. Kedveled az embereket, szeretsz utazni, új tapasztalatokat gyűjteni, látókörödet szélesíteni. Őszinte és hűséges vagy, de barátaid olykor kihasználnak, ettől azonban sosem kedvetlenedsz el. Óriási energiákat mozgósítasz céljaid elérésre, kiaknázod vezetői képességeidet és keményen, bátran és alaposan munkálkodsz. Mozgékony vagy, fegyelmezetten oda tudsz figyelni a részletekre és kitartásod példaértékű. Az életedet nem szereted megbeszélni másokkal és az érzéseidet is szívesebben tartod magadban.

Kissé zárkózott vagy, talán túlzottan is elővigyázatos és könnyen megbántódsz. Nem gondolsz arra, hogy talán nem megfelelően kommunikálsz. A memóriád kiváló, jó az intuíciós képességed és rendkívül kreatív vagy. Felelősségteljességed egyedülálló, de nagyon makacs, érzékeny és frusztrált tudsz lenni. Ragaszkodsz a függetlenségedhez, olykor megközelíthetetlen és kiszámíthatatlan vagy. Ha képes vagy a megérzéseidre figyelni, könnyebben eléred a céljaidat és a vágyott sikert.

A 2018. február 13-án született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.

Ha február 14-én születtél intelligens vagy, képes vagy az együttműködésre, könnyen alkalmazkodsz a körülményekhez, kedveled a változást, kaland számodra az egész élet. Bátran belevágsz új helyzetekbe, szeretsz új dolgokat kipróbálni, vállalkozó szellemű vagy. Bár nem mindig bízol érzékeidben, mégis azok energiáinak irányításával nyilvánítod ki az egodat, és engeded felszínre kreativitásodat. Barátságos, együttérző, őszinte és hűséges tudsz lenni, de csak ha biztonságban érzed függetlenségedet és szabadságodat. Életedet saját elképzeléseid szerint rendezed be, nem szívesen beszéled meg másokkal.

Nem tudod elviselni a képmutatást, könnyen megbántódsz, és haragodat sokáig megtartod. Természeted lobbanékony, hajlamos vagy dominánssá és kompromisszum képtelenné válni, a saját utadat akarod járni. Féktelen és lázadó természeted miatt, sokszor meggondolatlanul szókimondó vagy, ami által nem mindig vagy népszerű. Olykor különccé válsz, drámát csinálsz mindenből, így belső feszültséget okozol magadnak. Érzelmi életed könnyebben válhat kiegyensúlyozottá, ha intuíciódra, a belső hangodra hallgatsz.

A 2018.február 14-én született babák erős energiái elősegítik a tapasztalatokon általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.

Ha február 15-én születtél kedves vagy, kreatív, eredeti és ötletes, szeretsz alkotni, új dolgokat kipróbálni. Álmodozó természetű vagy, megértő és hűséges, belső erőd óriási. Törekszel kialakítani függetlenségedet és megőrizni lelki szabadságodat. Lelkiismereted és kötelességtudatod vezet, hogy segíts, gondoskodj másokról. Kedveled az utazásokat, a kalandokat, bár számodra az egész élet egy nagy kaland. Barátságos vagy, őszinte és humánus, jó a memóriád és sosem unatkozol. Ösztönösen megtalálod a számodra megfelelő csoportokat, barátokat.

Kissé zárkózott vagy érzelmi téren, érzékenységed sebezhetővé tesz, gyakran megbántódsz. Érzelmeidet legszívesebben eltitkolod, így gyakran érzéketlennek és megközelíthetetlennek tartanak. Nem szereted a képmutatást, hajlamos vagy lenézni másokat és olykor öntörvényű vagy. Gyakran felülkerekedik lustaságod és nem szívesen veszel részt a hétköznapi dolgokban. Ha jól működő intuíciódat képes vagy használni, magadhoz vonzhatod a jó lehetőségeket és stabil anyagi alapokat teremthetsz magadnak.

A 2018.február 15-én született babákat energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve.Ha február 16-án születtél, tisztában vagy képességeiddel, tudod ki vagy, és mennyit érsz. Nem szívesen beszéled meg az életedet másokkal, függetlenségre vágysz. Fontos számodra a belső egyensúlyod megteremtése, határozott nézeteid kialakítása és hogy saját hited legyen. Rendkívül kreatív vagy, szeretsz új dolgokat kipróbálni, alkotni. A kor embereként, képes vagy objektíven, kívülről látnia a dolgokat. A memóriád kiváló, barátságos és emberséges vagy. Kitűnő a megfigyelőképességed és fontos számodra a személyes siker, tisztelet és elismerés.
Nem tűröd, hogy uralkodjanak rajtad, bár alapvetően a harc nem a te módszered. De van az a helyzet, amikor fellázadsz és féktelenné, kiszámíthatatlanná válsz. Az érzésektől, szenvedélyektől inkább távol tartod magad, saját belső érzelmi folyamataidat eltitkolod. Gondot okoz számodra a gondolataid kifejezése, a szeretet adása és elfogadása is. Befelé forduló, zárkózott és óvatos vagy, és gyakran elégedetlen. Nem tudod elfogadni, a képmutató, őszintétlen, hamis embereket. Ha használod intuíciódat, elvezet a megfelelő tudás megszerzéséhez, hogy tekintélyt vívhass ki magadnak.

A 2018. február 16-án született babák erős energiáikkal a segítőkészség és az érzelmi kifejeződés birtokosai, a béke zászlaja alatt.


Ha február 17-én születtél eredeti vagy, nem elégítenek ki a megszokott sémák. Önállóságod és függetlenséged miatt, nem tűröd a köteléket, bár alapvetően nem akarsz harcolni. Zárkózott, mély érzéseid miatt lehetsz, ami sebezhetővé tesz, ezért inkább megtartod érzéseidet magadnak. Emberszerető vezetővé válhatsz, bár kissé idealista vagy, de megfigyelő, beleérző képességed kitűnő. Szereted a társaságot, a közösségi kapcsolatokat, valójában a kor embere vagy.

Rendkívüli tehetséggel, erős kreativitással rendelkezel, kedveled az új dolgokat. Képes vagy kitartóan és eltökélten haladni célod felé, a kudarcok ellenére is. Szélsőséges esetekben lázadsz, direkt az ellenkezőjét teszed annak, amit elvárnak tőled. Előnyben részesíted az új utakat, ezért különcnek tartanak. Hajlamos vagy lenézni másokat, és könnyen megharagszol. Ha használod a benned rejlő intuíciód energiáit, képes leszel egészséges önbizalmat teremteni önmagad számára.

A 2018.február 17-én született babákat energiáik optimista gondolkodáshoz és derűs alaptermészethez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.

Ha február 18-án születtél emberszerető, társaságkedvelő, idealista típus vagy. Nem félsz a felelősségvállalástól, lelkiismeretes vagy és kitűnő analitikai képességeid vannak. Erős energiáiddal nyughatatlan és öntörvényű vagy, vágysz a függetlenségre. Az érzéseidet és a saját dolgaidat inkább megtartod magadnak, ami zárkózottá tesz. Intelligenciád kiegyensúlyozottsággal párosul. Sokoldalú vagy, szereted a művészetet, a tudományt, minden érdekel, ami szokatlan.

A különös dolgok érdekelnek főként, különc módon új utakon szeretsz járni, és nem tűröd a megkötöttséget sem. 
Hajlamos vagy lenézni másokat, haragtartó lehetsz, és gyakran előfordul, hogy képtelen vagy úrrá lenni lustaságodon. Elrugaszkodva a valóságtól, excentrikussá válsz, ragaszkodsz ahhoz, hogy a saját magad módján vidd véghez elhatározásaidat. Kitűnő intuíciód és tehetséged vezethet ahhoz, hogy életedben érvényesülhess és hatalmat, sikert érhess el.

A 2018.február 18-án született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra késztetik őket.


Ha február 19-én születtél szabadelvű vagy, előítéletektől mentes és könyörületes. Segítőkész és felelősségteljes vagy feladataiddal és embertársaiddal szemben, és védelmező hajlamú. Vezetői tulajdonságod nagy akaraterődön és önbizalmadon és kreativitásodon keresztül érvényesül. Kedves, finom lelkű és bátor vagy, jó a felfogóképességed, szereted a változatosságot és az új dolgokat. Emberismereted egyedülálló, erős megismerési vágy él benned és szívesen belemélyedsz számodra érdekfeszítő tanokba.

Ingadozol önmagad és a világ között. Énközpontúságod és öntörvényűséged miatt, olykor kirekesztettnek és magányosnak érezheted magad. Könnyen megharagszol, néha feszültséged dühkitörést eredményez. Életedet nem szívesen beszéled meg másokkal, emiatt zárkózott lehetsz és kedélyállapot hullámzásaid a kapcsolataid rovására mehetnek. Ha megérzéseidre hallgatsz, eljuthatsz a segítségnyújtás és az emberségesség magasabb régióiba.

A 2018.február 19-én született babák életútját szerencse kíséri, energiáik a haladás, a megújulás és a körülményekhez való alkalmazkodásban segítik őket.

Ha február 20-án születtél művészet szereteted, ötletességed, kreativitásod és alkotó készséged által, nyughatatlanságod képes vagy lecsillapítani és önmagaddal harmóniába kerülni. Ehhez azonban fontos, hogy belsőleg szabadnak és függetlennek érezd magad. A barátság kiemelkedően fontos szerepet játszik életedben, kedvességed, odaadó segítőkészséged közkedveltté tesz. Hűséges vagy, megbízható, emberszerető, rád mindig lehet számítani.

Saját belső világodba nem szívesen engedsz be senkit, nehezen viseled a magányt és nincs túl sok önbizalmad. A nyilvánosság előtt vidámnak mutatod magad, de belsőleg ezt másként éled meg. Hangulatingadozásaid, kiszámíthatatlanságod, labilis idegrendszered miatt dühkitöréseid lehetnek. Különc és öntörvényű vagy, szereted a saját utadat járni, elrugaszkodni a megszokott sémáktól. Ha intuitív elképzeléseidet megvalósítod, úgy érhetsz el eredményt, hogy közben ráébredsz, ki is vagy valójában.

A 2018.február 20-án született babák a művészetekben, a kreativitásban engedhetik szabadjára túláradó energiáikat. A szeretet és a segítségnyújtás képessége hatja át őket.Ha február 21-én születtél kifinomult, érzékeny, befelé forduló, érzelmi beállítottságú személyiséged megértésben, alkalmazkodásban nyilvánul meg. Előnyben részesíted a függetlenséget, mégis képes vagy együttműködni másokkal. Tapintatos vagy, és az őszinteségnek kiemelkedő jelentőséget tulajdonítasz. Intuitív, gazdag fantáziájú, álmodozó természeted nem mindennapi kreativitást eredményez.

Hajlamos vagy halogatni a dolgaidat, a kedélyállapotod gyakran változik, kettős természeted miatt, és rendkívül befolyásolható vagy. Gyenge a kitartásod és az akaraterőd, a folytonos aggódástól zaklatottá válsz. Nem vagy kifejezetten karrierista, mert a belső erőd helyett, inkább az érzelmeidre hagyatkozol. Beleérző képességedet, intuíciódat használva azonban könnyen elősegítheted boldogulásodat, előmeneteledet, sikereidet az életedben.

A 2018.február 21-én született babák természetes szerénységgel és alázattal jönnek a világra. Az életből szerzett tapasztalatok által válhatnak majd nagy tanítókká.Ha február 22-én születtél állhatatos vagy, fantáziád rendkívül gazdag, és érzelmeid segítségével bármit képes vagy megvalósítani. Gyakorlatiasságod önfeláldozó segítőkészséggel párosul, ami elősegíti belső egyensúlyod megteremtését. Érzékenyen feszegeted határaidat és jóindulatú, kedves, odaadó vezetővé válhatsz, ami elősegítheti önbizalmad kifejlesztését. Jól érzed magad egyedül is, de imádod a társaságot, szeretsz sztorizni.

Mivel befolyásolható vagy, nem mindig használod ki, amit ösztöneid súgnak, ilyenkor befelé fordulóvá, idegileg labilissá, zavarodottá válhatsz. Kiismerhetetlen vagy, hiszen feszült, érzékeny állapotodban úgy érzed, nem értenek meg, és depresszióba eshetsz. Hajlamos vagy túlzásba esni a segítségnyújtás terén, ilyenkor mártírnak érzed magad. Nagy benned a megújulási vágy, és ha megfelelően használod intuíciódat, óriási átalakulásokra vagy képes.

A 2018.február 22-én született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.
Ha február 23-án születtél mély beleérző képességgel, csalhatatlan ösztönökkel rendelkezel, ami segítőkészséggel és odaadással párosul. Érzékenységed miatt fontos számodra a törődés, a megértés. Bízol önmagadban, a belső erődben, erős a szabadságvágyad és hogy jól érezd magad, függetlenségre törekszel. Mindent érzelmi alapon teszel, legyen az karrierkérdés, vagy magánéleti dolog. Hangulatodat befolyásolhatja, hogy kiélheted-e kreativitásodat, tehetsz-e elképzeléseid szerint és mennyire járhatod a saját utadat.

Sokszor meggondolatlanul megbántasz másokat, annak ellenére, hogy rendkívül együttérző tudsz lenni, csak amikor belefáradsz a segítségnyújtásba, sértődött mártírrá változol. Akaratgyengeséged akkor alakul ki, ha érzelmeid és értelmed között vihar támad. Illúziókba menekülsz minden korlátozottság és szembesülés elől. Ha figyelsz az intuíciódra képessé válhatsz előre megérezni olyan eseményeket, amelyek átsegítenek életed nehezebb időszakain.A 2018.február 23-án született babák erős energiái elősegítik a tapasztalatokon általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.Ha február 24-én születtél a fantáziád gazdag, szívesen álmodozol, kifinomult ízléssel rendelkezel, és meleg szívvel közeledsz a környezetedhez. Barátságos vagy, harmóniát, nyugalmat árasztasz magad körül és alkalmazkodó társként éled a mindennapjaidat. Kiváló ösztöneiddel, beleérző képességeddel, segítőkész és odaadó módon nyilvánulsz meg. Gondoskodásod, békeszereteted, diplomatikusságod páratlan.

Befolyásolható vagy, sokszor befelé forduló, és túlérzékenységed sértődéshez és féltékenységhez vezet. Gyakran elfáradsz a segíteni akarásban, és mártír szerepbe kényszeríted magad, ilyenkor a panaszkodás kerekedik felül rajtad. Menekülsz a korlátok elől, nem szereted, ha megmondják mit csinálj, a hangulatodat és hozzáállásodat gyakran váltogatod. Ha nagyszerű intuíciód idővel megtanulod használni, hozzásegíted magad egy magas életszínvonal megalapozásához.

A 2018.február 24-én született babákat energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve.


Ha február 25-én születtél kedves, szelíd, szívélyes és türelmes vagy, jóindulatod és segítőkészséged páratlan. Fontod számodra az őszinteség, a béke és a saját szabadságod megélése, és hogy minél többet tudj tapasztalni. Kreatív és intuitív vagy, jó a megfigyelőképességed, és sajátjaidért bármit megteszel. Sokat jelent számodra az egyedüllét, szeretsz elmerülni a belső álomvilágodba, hogy ismeretlen tájakra repítsd magad. Jóhiszeműséged miatt, gyakran ér csalódás, amit csak nehezen tudsz feldolgozni.
Érzékenységed és sérülékenységed okozza belső konfliktusaidat, zavaros érzelmek uralkodhatnak el rajtad, amelyek nagyrészt befolyásolják hangulatodat is. Kritikus vagy, nem tűröd a korlátozásokat, és előfordul, hogy tehetetlennek érzed magad, ezért elhatárolódsz a konfliktusok elől, passzívvá válsz. Ha képes vagy figyelembe venni nagyszerű intuíciódat, megtalálhatod az egyensúlyt saját érzékenységed és a külvilág jelzései között, ami belső szabadságod teljes megéléséhez vezet.

A 2018. február 25-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség és az érzelmi kifejeződés birtokosai, a béke zászlaja alatt.

Ha február 26-án születtél intuitív, gazdag fantáziájú, érzelmi beállítottságú és alkalmazkodó vagy. Kitűnő ítélőképességgel, szervező képességgel és erős beleérző képességgel rendelkezel. Segítőkész és nagyvonalú vagy, segítőkészséged és odaadásod páratlan. Fontos számodra, hogy megtaláld az egyensúlyt az életedben és harmónia, béke és nyugalom vegyen körül. Kifinomult ízlésed, meleg szíved és jó indulatod érzékennyé tesz, mindenféle külső és belső hatással szemben.
Bár befolyásolható vagy, mégis makacsul ragaszkodsz elképzeléseidhez. A kitartás azonban nem tartozik erényeid közé, céljaid felé inkább érzelmi szempontból közelítesz. Érzékenységed miatt gyorsan változik a hangulatod, ami mások számára zavaró lehet, mert ilyenkor arrogánssá válhatsz. Szeretsz elmerülni belső álomvilágodban, hamis illúziókban ringatni magad. Intuíciód segítségével képessé válhatsz mindent magadhoz vonzani, amire életedben szükséged lehet.


A 2018.február 26-án született babákat energiáik optimista gondolkodáshoz és derűs alaptermészethez és széleskörű tehetséghez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.


Ha február 27-én születtél erős és határozott vagy, a feszült helyzetekben is nyugodt tudsz maradni, mert mindenkiről a jót feltételezed. Szenvedélyes vagy, és szívesen hozol áldozatot azokért, akiket szeretsz. Gyakran előre megérzed az eseményeket, az intuíciód nagyszerűen működik. Becsületes, felelősségteljes és segítőkész vagy, valamint kitűnő a taktikai érzéked. Konfliktusok alkalmával igyekszel a háttérben maradni, inkább a béke és a nyugalom pártján állsz. Fontos számodra a tapasztalatszerzés és önmagad ismerete.

Változékony hangulatodat, passzivitásodat nehezen viseli a környezeted. Nem hagyod magad könnyen felbosszantani, mert érzékenységed miatt nehezen csillapodsz le. Gyakran befelé fordulsz, olykor túl szigorú vagy önmagadhoz, és az életre inkább borúlátóan tekintesz. Naiv és hiszékeny vagy, emiatt sokszor ér csalódás, mégsem ítélkezel. Ha figyelsz a megérzéseidre, kompromisszum késszé válhatsz és könnyebben elkerülheted az érzelmi zűrzavarokat.

A 2018.február 27-én született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra késztetik őket.
Ha február 28-án születtél taktikus vagy és fontos számodra a szabadságod megélése. Intuitív képességeddel, kreatív adottságaiddal és széles érdeklődési köröddel, kitűnő és hatékony vezetővé válhatsz. Rendkívül kedves és szeretetteljes tudsz lenni, de jóindulatodat nem mindig értékelik az elvárásaidnak megfelelően. Igazán akkor érzed jól magad, ha nyüzsgés van körülötted, érvényesülhetsz és figyelnek rád. Empátiád egyedülálló, képes vagy bármit megérteni, elfogadni ítélkezés nélkül, akkor is, ha nem értesz vele egyet.

Hihetetlen akaratodnál és törekvő hajlamodnál, csak függetlenségi vágyad erősebb. Nem tűröd a kívülről jövő korlátozásokat, szívesebben szorítod saját magadat korlátok közé. Képes vagy sokáig nyugodt maradni, de ha felbosszantanak, nehezen csillapodsz le, és a haragodat is sokáig őrizgeted. Álmodozó típus vagy, olykor hamis illúziókba menekülsz, a tragikusnak vélt életed elől. Sokat foglalkozol az érzelmeiddel, szentimentális beállítottságod túl érzékennyé tesz. Ha kiváló megérzéseidet megpróbálod megérteni, felismerheted általuk céljaidat és elindulhatsz a sikereid és hatalmad felé.


A 2018. február 28-án született babák, óriási energiákat fognak mozgósítani a szabadságuk és függetlenségük érdekében és képesek lesznek mindent véghezvinni, amibe belevágnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése