Betegségeink háttereEgészségünk nagyban függ attól, hogy testünk milyen mértékben képes az energia felvételre és áramoltatásra. Mivel a csakráinkon keresztül történik az energiánk felvétele, az energiarendszerünkön belül azok, a szervezetünk egyensúly fenntartásának fontos pontjai, melyek a hozzájuk tartozó szerveket látják el energiával.

Ha egy csakránk kiegyensúlyozatlan, előbb utóbb megbetegszünk. A betegségeink mindegyike a tudatunkkal, a hiedelemrendszerünkkel, vagy a saját tapasztalatainkkal áll kapcsolatban, amelyek fizikai, érzelmi vagy mentális szintű érzésben, fájdalomban nyilvánulhatnak meg. A fájdalom felhívja a figyelmünket arra a tényre, hogy valami nincs rendben, meg kell változtatnunk a helyzetünket, cselekednünk kell. 

Ha korábban nem hallgattunk magunkra, ha folyamatosan elhanyagoltuk magunkat, a fájdalom hangos és metsző kürtszóval ébreszt rá hogy nem a megfelelő irányba haladunk. Felszólít bennünket, hogy segítségre, gyógyításra van szükségünk.Betegségeink blokkok, torzulások formájában jelentkeznek. A gyógyszerek nagymértékben befolyásolják energiarendszerünket, az auránkat. Különféle betegségekre szedett gyógyszerek sötét energiaformákat hagynak maguk után, melyek sok évvel a vélt gyógyulás után is jelen vannak a szervekben és elváltozásokat eredményeznek. 

Ma a gyógyszerek és a sebészi beavatkozás a két legfőbb alkalmazott módszer a gyógyításban, melyek legfőbb problémája, az általuk okozott sok és gyakran jelentkező mellékhatás. Testünk és energiarendszerünk természetes módon az egészség felé mozog. A test és lélek valódi gyógyítása olyan terápiákon alapul, melyek segítik ezt a folyamatot. 

Természetes módszerekkel,- mint az energetikai kezelések, a lelki folyamatok blokkjainak mentális oldásai – nemcsak fizikai testünk egészségét állíthatjuk vissza, hanem életünk többi területének egyensúlyát és harmóniáját is. A természetes gyógyítás folyamata valójában egy emlékezési folyamat, annak felidézése, hogy kik is vagyunk valójában.


„Minden ember, miden apró mozzanat az életedbe úgy került, hogy magad vontad oda. Az pedig, hogy most mit kezdesz velük rajtad áll.”                                                                                                                          Richard Bach


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése