Energiával a gyógyulásért


Az energiával történő gyógyítás többféle dolgot kínálhat a betegség okainak és gyógymódjainak megközelítéséhez. Olyan információt adhat bármely helyzetben, amely más eszközökkel nem lenne elérhető. A gyógyító közvetlenül együttműködik a beteggel, s így növelni tudja a beteg öngyógyító képességét. 

Valójában csak megtanítja a beteget arra, hogyan gyógyítsa meg magát. Testünk és energiarendszerünk természetes módon az egészség felé mozog. A gyógyító olyan módszerekkel rendelkezik, melyek segítik ezt a folyamatot. Az orvos alapvetően szintén ezen elvek szerint dolgozik, de a túl sok személytelen eset és a betegséggel való állandó szembesülés terhe miatt, az egyes tünetegyüttesek kezelésére specializálódik, ami azonban nem az egészség felé mutat.

A gyógyító számára az egészség nemcsak fizikai testünk egészségét jelenti, hanem az életünk többi területének egyensúlyát és harmóniáját is. Az aurán belüli gyógyítás kiegyensúlyozza az energiákat. Ha ez az összes bennünk áramló energiát érinti, egészségesek leszünk.
A gyógyításnak napjainkban két fő megközelítési módja van. Az egyik a „belső” gyógyítás, amely minden szinten egyensúlyt és egészséget teremt, közvetlenül a fizikai, érzelmi, mentális és lelki blokkjainak oldásaira összpontosít. A másik a „külső” gyógyítás, amely segít az aura egyensúlyának visszaállításában, hogy a fizikai testünk optimálisan működhessen. 

Néha elengedhetetlen a beteg életének megmentése érdekében a „külső” gyógyítás, azonban ha a „belső” gyógyítás nem történik meg, és nem szállunk szembe a hibás hiedelemrendszerrel, a betegség ismét a fizikai testbe csapódik le, bár a meglévő tüneteket eltávolítottuk.

„Ti ezeknél még nagyobb csodákra is képesek vagytok.”   

                                                                                                       Jézus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése