Asztrológia - Jupiter

Nyilasban a Jupiter

Míg a Skorpió jegyében a Jupiter segített meglátnunk a mélyben rejtőző nehézségeinket, itt azon feladataink, problémáink megoldásában vezet, amelyek elé az élet állít bennünket. 
Bizakodó és pozitív energiával lát el, segíti optimista szemléletünk és hitünk kialakulását. 
Magabiztossá válunk általa, ezért kevésbé okoz gondot, ha nagy horderejű problémákkal kell megküzdenünk. 
Előtérbe kerülnek a minőségi szempontok, a mennyiségre törekvéssel szemben.
Érdeklődők, lelkesek és kalandvágyók leszünk, szívesen utazunk, képessé válunk távlatokban gondolkodni. Ebben az időszakban bátrabban tervezhetünk, hihetünk a nagy álmaink megvalósulásában, hiszen a Jupiter a váratlan örömök és a kiérdemelt boldogság bolygója is. Bízhatunk belső látásunkban, mert megmutatkozik eredendő bölcsességünk, nem esik nehezünkre a szívünkre hallgatni, az eszünk helyett. Érzékenyebbé válunk az igazságra, meggyőződésünk szerint cselekszünk, és nem szívesen engedünk a befolyásoló energiáknak.


Humánusabbá válunk, szívesebben figyelünk szeretteinkre, könnyebben megbocsájtunk és készek vagyunk őszinte beszélgetésekkel lelki támaszt nyújtani. Szívesen hagyatkozunk szervezetünk hívójelzéseire a táplálkozásunkat illetően, az étkezést örömforrásként könyveljük el. Éppen ezért nem figyelünk étkezésünkben sem a határokra, lelkünk feloldódását könnyen, az édességekben és a mértéktelenségben találjuk meg. S bár a gyógyulási folyamataink is erősebbek, mégis naivitásunknak engedve, túlvállalhatjuk magunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése