2018. október 17., szerda

október 17Ha október 17-én születtél, a szépség iránti igényed a művészetekben, a kreativitásban fejeződik ki, képes vagy bárhol meglátni a szépet. Amit akarsz el is éred, felhasználva a tapasztalataidat, képes vagy magadévá tenni az értékes tanulságokat. Önbizalmad érdekében szükséged van a kapcsolatokra. Vezető képességekkel rendelkezel, jó megfigyelő vagy, kitartóan és eltökélten haladsz céljaid felé akkor is, ha számos kudarcélménnyel kell megbirkóznod.

Érzéseid mélyek, sebezhető vagy, indulataidat nehezen tudod a külvilág felé megélni, hiszen azzal megsértenéd a vágyott harmóniát, ezért igyekszel elkerülni a konfliktusokat. Hajlamos vagy eltávolodni a racionalitástól, sokszor észre sem veszed, hogy mi folyik körülötted. Igyekszel mindent későbbre halasztani. Szereted a taktikai, logikai rendszereket, bármit, amin el tudsz gondolkodni. Ha megtalálod belső egyensúlyodat, képessé válsz a gondolatokon túl, a megvalósításig is eljutni.

A 2018.október 17-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség, az együttműködés és a tiszta érzelmek kifejezői, a béke és nyugalom megteremtői.


2018. október 16., kedd

október 16Ha október 16-án születtél, az élet minden területén a szépségre és a harmóniára törekszel. Fontos számodra a tudatos egyensúlyteremtés, a lelki mélységeid megélése. Az ellentétek kiegyenlítésén és a béke megteremtésén munkálkodsz, akkor is, ha a saját nézeteid feladásáról van szó. Érdekel a tudomány és a technika világa, szeretsz kutatni, vizsgálódni, kitűnő megfigyelőképességgel rendelkezel. Szeretsz tetszeni, vágysz az elismerésre, fontos számodra az elismerés, és hogy mit gondolnak rólad.

Befelé forduló, tartózkodó és óvatos vagy, nehezen fejezed ki gondolataidat, érzelmeidet, és a szeretetet adása és elfogadása is gondot okoz számodra. Gyakran vagy elégedetlen, és nem jó szemmel nézed az őszintétlen, ájtatoskodó, képmutató embereket. Olykor úrrá lesz rajtad a türelmetlenség, és feszültté válsz. Ilyenkor röviden, de rendkívül bántóan tudsz fellépni. Ha harmóniában vannak az érzéseid, képessé válsz elfogadni azt is, aki nem üti meg az általad felállított mércét.

A 2018.október 16-án született babák energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve életükben.

2018. október 15., hétfő

október 15Ha október 15-én születtél, felelősségteljes, kötelességtudó, gondoskodó és lelkiismeretes vagy, ösztönből segítesz másoknak. Megértő és hűséges vagy, szereted a társaságot magad körül, szívesen barátkozol. Kreativitásod művészi hajlamokban is megnyilvánulhat, képes vagy megragadni a kedvező lehetőségeket. Szabadságszereteted nagy, rendkívül aktív vagy, szereted a kalandokat, nyitott vagy a tapasztalatok felé. Fontos számodra a család, az otthon és élvezed a nagy családi összejöveteleket.

Igyekszel mások elvárásainak megfelelni, inkább azért, hogy elkerüld a konfrontációt. Kezdeményezni sem szeretsz és a döntések meghozatalával is vannak nehézségeid. Inkább elviseled az igazságtalanságot, minthogy harcolnod kelljen. Nem bírod a kötöttséget, nehezen tűröd a fegyelmet és a kényelmetlenség is könnyen kibillent a lelki egyensúlyodból. Ha képessé válsz megtalálni a középpontodat, könnyedén megteremtheted életedben az egyensúlyt és a harmóniát.

A 2018.október 15-én született babák erős energiáikkal, a humanitáson keresztül, elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.

2018. október 14., vasárnap

október 14Ha október 14-én születtél, intelligens, jó szervezőképességű és logikus gondolkodású vagy, kalandvágyad határtalan. Kiváló kapcsolatépítő tulajdonságoddal, fontosak számodra a barátok, a társaság, a jó közösség. Képes vagy alkalmazkodni, szereted megélni a szabadságodat, kapcsolataidon belül is a függetlenséged megőrzésére törekszel. Együttérzéseddel és remek intuícióddal mindent elkövetsz, hogy tökéletes harmóniát és nyugalmat teremts magad körül.

Bár cselekedeteidben az érzelmek játszanak főszerepet, mégsem hiszel vakon az érzékeidnek. Ösztönösen irtózol mindentől, ami nem fér bele etikai kódexedbe. Olykor lobbanékony természetű és szókimondó vagy, nem kedveled, ha más mondja meg, hogy mit tegyél. Tehetséged van arra, hogy kibúvót találj, ha olyasmire kérnek, amihez nincs kedved. Nem igazán szereted a döntéshelyzeteket, inkább kikerülöd, ha lehet. Ha figyelsz a belső hangodra, nincs az a konfliktus, ami olyannyira felbőszítene, hogy ne légy képes a diplomatikus véleménynyilvánításra.

A 2018.október 14-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség és a tiszta érzelmek kifejezői, a béke és nyugalom megteremtői.

N.Giovanni