2018. június 23., szombat

június 23Ha június 23-án születtél rendkívül megértő, együttérző és gondoskodó vagy, de neked is szükséged van a törődésre. Az életed az érzelmeid és az érzéseid vezérlik, intuíciód kiválóan működik, csak hallgatnod kell rá. Magabiztos vagy és elegendő önbizalommal rendelkezel ahhoz, hogy megéld a szabadságodat és függetlenné válj, ha megvan a biztonságos családi háttered hozzá. Kreatív és tehetséges vagy, fontos számodra mások segítése és kapcsolati rendszered kiépítése.

Érzékeny vagy, főleg, ha nem vesznek észre, hangulatod folyton változik. Ragaszkodó vagy, legyen szó személyről vagy tárgyról, de az érzelmeidbe is erősen kapaszkodsz. Nem áll távol tőled az érzelmi zsarolás. Nem tűröd a korlátozást, nehezen viseled, ha szabályozni akarnak, és nem szereted a rutinszerű dolgokat. Hajlamos vagy az aggódásra mind anyagi, mind érzelmi téren. Ha megérzéseidre hallgatsz, meggondolatlanságodból fakadó érzéketlenséged, hirtelenséged és bántó viselkedésed tapintatos kommunikációra válthat.

A 2018.június 23-án született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra és terveik megvalósítására késztetik őket.

S.de Beauvoir


2018. június 22., péntek

június 22Ha június 22-én születtél állhatatos, gyakorlatias és kiegyensúlyozott vagy. Intuíciód megbízható döntésekhez segít, és rendkívül gyorsan tudsz alkalmazkodni mások szokásához és véleményéhez. Képes vagy a folyamatos megújulásra, átalakulásra, képes vagy bármit elérni életedben, amit csak akarsz. Önbizalmadat szervezői és irányítói képességedből nyered. Szereted a kényelmet, tudatosan kerülöd a konfliktusokat, nagyszerű memóriáddal képes vagy a legapróbb részleteket is felidézni.

Szeszélyes és önfejű vagy, védekező képességed kitűnő. Ha megbántanak megsértődsz, és visszavonulót fújsz. Aggodalmad folyamatosan kiterjed mindenre, amit fontosnak tartasz magad körül. Hangulatod a környezeted rezdülésével változik, diplomatikus viselkedésed megtévesztő lehet, mert nem hagyod, hogy uralkodjanak rajtad.  Alapvetően érzelmi beállítottságod miatt, mindent a „rokonszenves vagy sem” kategóriába sorolsz. Ha felismert lehetőségeidet kihasználod, ambíciód töretlen marad, és nagy adag belső nyomást kerülhetsz el.

A 2018.június 22-én született babákat energiáik optimista gondolkodáshoz, derűs alaptermészethez és sokoldalú tehetséghez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.

F.Bacon


2018. június 21., csütörtök

június 21Ha június 21-én születtél tapintatos, együttműködő és megértő vagy, optimista hozzáállásodat kedvelik embertársaid. Fontos számodra a biztonságos családi háttér, a meghitt otthon, és ragaszkodsz a szülői házhoz is. Kommunikatív vagy, szükséged van a baráti kapcsolatokra, a mindennapi beszélgetésekre. Kreatív és ötletes vagy, szívesen segítesz másokon, gondoskodásod mindenkire kiterjed, és őszintén viszonyulsz környezetedhez. Függetlenségedet társas kapcsolatban szeretnéd leginkább megélni.

Hangulatod ingadozó, könnyen ráérzel a hazugságra, biztonságodat a kapcsolataidban találod meg. Erőteljesen ragaszkodó vagy, nemcsak tárgyakhoz, személyekhez és érzésekhez is kötődsz. Nem áll távol tőled az érzelmi zsarolás sem. Aggódó típus vagy, mind anyagi, mind érzelmi téren, folyton a holnap foglalkoztat. Szükséged van a kényetetésre, szereted, ha gondoskodásod viszonzást nyer, és szívesen álmodozol. Kiváló megérzéseidre érdemes hallgatnod, mert sokkal nagyobb sikereket érhetsz el azokra hallgatva, mint racionális gondolkodással.

A 2018.június 21-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség, az együttműködés és a tiszta érzelmek kifejezői, a béke és nyugalom megteremtői.


Bert Hellinger


2018. június 20., szerda

június 20Ha június 20-án születtél tapintatos és diplomatikus vagy, nagyon jó intuícióval és együtt érző képességgel rendelkezel. Megbízható és hűséges vagy, képes vagy alkalmazkodni, bár sokszor inkább úgy, hogy semleges maradsz. Segítőkészséged, odaadásod, gondoskodásod egész környezeted érzékelheti, szeretetteljesen, odaadóan közelítesz mindenkihez. Törekszel a harmóniára és a nyugalomra életedben, akkor is, ha ezt csak alárendelődve teremtheted meg.

Feszültséget kelt benned nyughatatlanságod, óriási levegő és mozgásigényed van. Szereted a társaságot és szükséged is van a baráti kapcsolataidra, mert rendkívül nehezen viseled a magányt. Nehezen tudsz az időhöz igazodni, általában mindenhonnan elkésel, ami miatt lelkiismeret furdalásod kibillenthet a belső egyensúlyodból. Időnként agresszív lehetsz, dühkitörések kíséretében és könnyen konfliktusba keveredsz. Megérzéseid mutathatják meg legtisztábban az önbizalmadhoz vezető utat.

A 2018.június 20-án született babák energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve életükben.


Anaxagorasz


2018. június 19., kedd

június 19Ha június 19-én születtél érdeklődő és kreatív vagy, kitűnő felfogó képességgel rendelkezel, intelligensen közelítesz meg szinte mindent. Semlegességed által alkalmazkodsz környezetedhez, pedig mindenről kialakult nézeted és véleményed van. Vezetői képességgel rendelkezel, akaraterőd és önbizalmad erős. Felelősségteljes, segítőkész, gondoskodó és türelmes vagy embertársaiddal. Általában egyedül szeretsz és tudsz a leghatékonyabban tevékenykedni. Mozgás és levegőigényed óriási, nyitott vagy a világra.

Gyakran vagy felszínes, csapongó figyelmed, vagy a lelkesedésed elvesztése miatt. Előfordul, hogy csak saját magadra tudsz figyelni, ezért úgy érzed, hogy kirekesztenek, hajlamos vagy elszigetelődni másoktól. Olykor felülemelkedhet becsvágyad, önzővé válhatsz, mert úgy érzed, kihasználnak. Könnyen konfliktusba sodródhatsz, ha nem fogadják el nézeteidet, vagy mellőzöttnek érzed magad. Kiegyensúlyozottságodat megőrizheted azzal, ha feszültségeidet dühkitörések helyett aktivitással, levegőváltozással, vagy valamilyen mozgásforma beiktatásával küszöbölöd ki.

A 2018.június 19-én született babák erős energiáikkal, a humanitáson keresztül, elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.


2018. június 18., hétfő

Bert Hellinger"Az értékeléshez hozzátartozik, hogy elismerjük, a másik ugyanolyan értékes, még ha más is. Ez az értékelés alapja. A partner más, de megfelelő. Minden olyan kísérlet kudarcra van ítélve és tönkreteszi a kapcsolatot, ami meg akarja változtatni a partnert, ami úgymond közelebb akarja hozni önmagához.
Ha elismerjük, hogy a másik fél is rendben van, akkor feladunk valamit önmagunkból. Hirtelen azzal szembesülünk, hogy a tőlünk eltérő dolgok is ugyanolyan helyesek, bár másak."
                                                                                                      Bert Hellinger


K.McLaren


június 18Ha június 18-án születtél nagy a felelősségtudatod, kiegyensúlyozottan irányítod az életedet, és sok mindenben tehetséges vagy. Intelligenciád, a világra való nyitottságod, tudásvágyad rendkívül érdeklődővé tesz, információ éhséged óriási. Lelkiismeretes, segítőkész és tisztességes vagy embertársaiddal, te vagy az, akire mindig lehet számítani. Energiáid állandó mozgásban tartanak, aktívan lépsz fel mindenben, éppúgy amihez érdeked fűződik, mint ami mások megsegítésén alapul. Főleg bölcsességed által vonzod magadhoz az embereket.

Rendkívüli nyughatatlanságod ellenére, képes vagy érvényesülni. Bár olykor csapongóvá és ingataggá válsz, ha saját nézeteid megóvásáról van szó, bátran kiveszed a részed bármely vitából. Birtoklási vágyad nem csak az anyagi javakkal kapcsolatos, gyakran előfordul, hogy a féltékenység miatt szeszélyessé és kiszámíthatatlanná válsz és a megszerzett pozíciódat is kevésnek tartod. Abszolút hatalomra, tekintélyre és vezetésre törekszel. Ha befelé tekintesz ráébredhetsz, hogy ezeket, magad felett kell elsőként megszerezned.

A 2018.június 18-án született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.


LeventeA Levente nevű emberek rendkívül melegszívűek és segítőkészek, nagy bennük a jobbítás vágya. A harmóniára és az egyensúlyra törekednek életük minden területén. Tudnak örülni az életnek, élvezik a bőséget és barátkozók. Optimizmusuk által csak a mának élnek, a pillanatnyi örömöket keresik, a holnap miatt nem aggódnak. Nagy a függetlenség és a szabadság iránti vágyuk. Hirtelen felismeréseik és eredeti ötleteik, spontán megoldásokhoz vezetik őket. Individualisták és rendkívül inspiratívak.

Gyakran nyughatatlanok, folyamatosan az újat, a változást keresik. Olykor kiszámíthatatlanok, nincsenek tekintettel senkire és semmire, szélsőségesen önfejűek tudnak lenni. Képtelenek, vagy nem akarnak mindennapi, banális problémákkal foglalkozni. A túlzások határozzák meg jellemüket. A nagyvonalúságtól az érzékiségen és a függetlenségen át, a lelkességig, mindent túlzásba visznek. Az indulataik is olykor túl hevesek. Jellemezi őket még a csapongás és a folytonos mozgás kényszere is.

V.E.Frankl


június 17Ha június 17-én születtél tehetséges, kreatív és intuitív vagy, amely tulajdonságok segítségedre lehetnek önbizalmad kifejlesztésében. Érdeklődési köreid szinte mindenre kiterjednek, amelyek a megismeréssel, a tudással kapcsolatosak. Vezetési és megfigyelési képességeddel kitűnő irányító és szervező lehetsz, amihez kitartásod és eltökéltséged is segítséget nyújthat. Intelligens, tapasztalt és széles látókörű vagy, s bár mindenről mélyreható véleménnyel rendelkezel, azt inkább megtartod magadnak, hogy semleges maradhass.

Akaratod és akaratosságod erős, bármilyen nehéz helyzetből képes vagy újra talpra állni. Mozgékonyságod miatt gyakran vagy nyugtalan, ideges, előfordul, hogy a csapongás és a felületesség határozza meg tetteidet. Érzékeny és sebezhető vagy, de képes vagy hamar túllépni sérelmeiden, ha a helyzet megkívánja. Ha érvényesülésed érdekében konfliktusba keveredsz, kitűnő kommunikációd és meggyőző képességed segít a győzelemhez. Ha intuíciódra hagyatkozol, képessé válsz őszintén megmutatni az igazi arcodat.

A 2018.június 17-én született babák természetes szerénységgel és alázattal jönnek a világra. Az életből szerzett tapasztalatok által válhatnak majd nagy tanítókká.

2018. június 17., vasárnap

LauraA Laura nevű emberek intelligensek és érdeklődők, szinte mindenre nyitottak, ami elébük kerül, főleg, ha újszerű, szokatlan témáról van szó. Tagadhatatlan erényük a sokoldalúság, a jó kifejezőkészség és a tanulásvágy. Bárhol megfordulnak, hamar megkedvelik őket, könnyed társalgók. Képességeikkel sokra vihetik az életben, mind anyagilag, mind társadalmi pozíció tekintetében. Fontos azonban, hogy a szerzett javakkal megfelelően tudjanak gazdálkodni.

 Ha cserbenhagyják a nemes ügyeket, nem hajlanak a jótékony cselekedetekre, könnyen felülkerekedhetnek bennük a romboló erők. Nehezükre esik elmélyülni a dolgokban, felületesek lehetnek, amit sokan ki is használnak. Fontos, hogy elszántakká, magabiztosakká és optimistákká váljanak. Elítélik a monoton, rutinszerű dolgokat és minden olyan tevékenységet, amely aprólékos, részletekkel való foglalkozást igényel.