2018. május 5., szombat

május 6Ha május 6-án születtél felelősségtudatos, megbízható, állhatatos, megfontolt és kitartó vagy. Emberszerető természeted miatt, rendkívül figyelmes tudsz lenni, nagy benned a segítőkészség. Általában nyugodt vagy, fontos számodra a béke és a harmónia, kerülöd a konfliktusok helyzeteket.  Szereted a természetet, a művészetet, a kényelmes és meleg otthont, sokat jelent neked a család, és az ideális társ. Érzelmi és anyagi biztonságra valamint stabilitásra törekszel, körülveszed magad mindennel, ami szép és értékes.

Ragaszkodásod olykor becsvágyba csaphat át, nehezen boldogulsz az elengedéssel. Nem tűröd, ha kritizálnak, ha megmondják mit csinálhatsz, ugyanakkor a tökéletességre törekedve saját magad legnagyobb kritikusa vagy. Érzékeny vagy, naiv őszinteséged sebezhetővé tesz, nem bízol magadban. Nem kedveled a döntéshelyzeteket, de azt sem, ha befolyásolni akarnak, kevés benned a kezdeményezőkészség és könnyen önelégültté válhatsz. Ha megérzéseidre hallgatsz, világossá válhat számodra, hogy a vágyott szeretetet és elismerés, az adás-kapás áramlásán alapszik.

A 2018.május 6-án született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra és terveik megvalósítására késztetik őket.

A.K.Tolsztoj


2018. május 4., péntek

május 5Ha május 5-én születtél sokoldalú vagy, kitűnő vezetői képességgel rendelkezel. Belső erőd és energiád a szabadságod megélése felé hajt. Szereted a társaságot, intelligens kommunikációddal könnyen barátkozol. Fontos számodra a biztonság, te magad megbízható, állhatatos és kitartó vagy. A tudás megszerzése nélkülözhetetlen számodra. Nagylelkű, és nyíltszívű vagy, szívesen segítesz másokon. Elképzeléseid mellett a végsőkig kitartasz és igyekszel elérni céljaidat.

Vágysz a változásra, de csak nehezen vagy képes alkalmazkodni a változó körülményekhez. Nem tűröd a korlátozásokat, ha úgy érzed, hogy befolyásolni akarnak, feszültté válsz. Lassú és megfontolt vagy, de nyugtalan is egyben, nehezen viseled, ha siettetnek, a saját tempódban szeretsz tevékenykedni. Nem könnyen válsz meg dolgaidtól, értékeidet sokáig őrizgeted, és ragaszkodsz mindenhez, ami a tiéd. Ha önmagadba tekintesz ráébredhetsz, hogy a változások elfogadása megszabadíthat szeszélyes és nyűgös természetedtől és megszüntetheti dühkitöréseidet.

A 2018.május 5-én született babák energiáik optimista gondolkodáshoz, derűs alaptermészethez és sokoldalú tehetséghez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.

GyörgyiA Györgyi nevű emberek mély hittel és kiváló ösztönökkel rendelkeznek. Vonzódnak a lélektanhoz, filozófiához, szeretnek mindenben a dolgok mélyére látni. Fontos számukra, hogy mindig az élen legyenek, határozott terveik és célkitűzéseik vannak. Erős akarat és ambíció fűti őket. Képességeikkel bármit elérhetnek az életben, kérdés, hogy megfelelően tudnak-e gazdálkodni a kapott javaikkal. Nem árt, ha törekednek a segítésre és a jótékony cselekedetekre.

Ha nem figyelnek a nemes ügyekre, elégedetlenekké és békétlenekké válhatnak. Alapvetően visszafogottak és zárkózottak, nehéz közel kerülni hozzájuk, mert bizalmatlanok mindenkivel. Olykor hajlamossá válhatnak a felsőbbrendűségre, ami ellenszenvet válthat ki környezetükből. Fontos, hogy kifejlesszék magukban az önzetlenség erényét, és ne az anyagiak, hanem a magasabb célok hajtsák őket. A részletekre is kell figyelniük, hogy ne bántsanak meg másokat.

Ha május 4-én születtélHa május 4-én születtél megfontolt, összeszedett, állhatatos és kitartó vagy. Jó szervezői, irányítói képességgel rendelkezel, gyakorlatias és megbízható vagy. Fontos számodra a stabilitás és a biztonság, főleg anyagi téren. Terveidet, elképzeléseidet minden áron végig viszed, ragaszkodsz a saját elgondolásaidhoz, nem szívesen változtatsz. Önálló vagy, szereted a békét és a rendet, a család és az otthon nagyon fontos számodra. Segítőkész, lelkiismeretes és együttérző vagy, erős benned a felelősségtudat.

Rendkívül makacs vagy és ragaszkodó, nehéz számodra az elengedés, nem engeded, hogy befolyásoljanak. Nem csak magaddal, de másokkal is túl kritikus vagy, korlátokat emelsz, keménységet és merevséget tükrözöl. Idegesít, ha nem tudsz a saját tempódban haladni, rugalmatlanságod miatt nem veszed észre, a változás érted van. Őszinteséged miatt olykor tapintatlan lehetsz, megbántva ezzel másokat. Az egyedüllétben töltött időkben képessé válhatsz lenyugtatni elmédet és testedet, hogy elkerülhesd a túlhajszoltság állapotát.

A 2018.május 4-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség, az együttműködés és a tiszta érzelmek kifejezői, a béke és nyugalom megteremtői.


2018. május 3., csütörtök

MónikaA Mónika nevű emberek minden áron érvényesülni akarnak, minden vágyuk, hogy elismerjék őket és hogy hatalmat és sikert érjenek el az életük minden területén. Inspiratívak, eredetei ötleteik, hirtelen felismeréseik, spontán megoldásokhoz vezetik őket. Individualisták, szabadságra és függetlenségre törekednek. Rendkívül jó vezetők, megvan a bátorságuk ahhoz, hogy elképzeléseiket meg is valósítsák. Fontos, hogy tudjanak egyedül tevékenykedni, saját elgondolásaik alapján.

Semmit nem szabad kritika nélkül elfogadniuk és be kell látniuk, hogy az érvényesülésük mások jóindulatán is múlik. Vigyázniuk kell, hogy ne váljanak agresszívvá, basáskodóvá, ne kerekedjen felül bennük a gőgösség és az önzés, mellőzzék a zsarnoki fellépéseket. Fontos, hogy mindig az etikus és nemes ügyeket szolgálják. A változatos és új dolgok keresése közben nyughatatlanná válhatnak, kiszámíthatatlanok és önfejűek lehetnek, figyelmen kívül hagyják a mindennapi problémákat.


FlóriánA Flórián nevű emberek nagy álmodozók, a tökéletességre törekednek. Örömöt jelent a számukra, ha olyan ügyért tevékenykedhetnek, ahol az igazság és jóság győzedelmeskedik. Optimisták, tudnak örülni az életnek, csak a mának élnek, a holnap miatt nem aggódnak. Segítőkészek, jóindulatúak és barátkozók. Rendkívül jó kommunikációs képességük van, tudnak lelkesíteni, bátorítani, meggyőzni másokat. Szeretik a változatosságot, újszerűséget és a haladás hívei.

Hajlamosak az erőszakosságra, haraguk hirtelen és nagyon erőteljes tud lenni, olykor túl szenvedélyesek. A túlzások jellemzik őket. Előfordulhat, hogy modoruk kellemetlenné válik, és nem hívei a takarékosságnak. Természetesnek tekintik az anyagi jólétet és a kényelmet. Nélkülözik a gyakorlatiasságot, nehezen veszik észre, ha valaki nem méltó a bizalmukra és a barátságukra, nem látják a másik esetleges rosszindulatát.

május 3Ha május 3-án születtél rendkívül kommunikatív vagy, fontosak számodra a kapcsolatok. Őszinteséged, kisugárzásod, életörömöd nyitottá tesz, elbűvölő személyiséged miatt sokan kedvelnek. Tehetséged, sokoldalúságod, egyedi gondolkodásod által sikeres vagy, kritikai érzéked kitűnő. Mozgékonyságod és nyughatatlanságod ellenére a harmóniát és a nyugalmat keresed. Fontos számodra a tanulás, mely inspirálóan hat rád, fejleszti kreativitásodat.

Túlzott törekvésed a biztonságra, földhöz ragadttá, ragaszkodóvá tesz, képtelenné az elengedésre. Mindent magad köré gyűjtesz, amit értékesnek ítélsz, amivel növeled becsvágyadat és önzőségedet. Nehezen fogadod el a változást, az új dolgokat mereven elutasítod, az alkalmazkodás nehézséget okoz számodra. Érzékeny és sebezhető vagy, ha felingerelnek, dühösen reagálsz. Sikerességed szerencsén is múlik, ezért vigyáznod kell, hogy kapcsolataid terén ne válj könnyelművé és az eredményeidtől önteltté.

A 2018.május 3-án született babák energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve életükben.

TímeaA Tímea nevű emberek mély hittel rendelkeznek, szeretnek a vallás, a filozófia kérdéseivel foglalkozni, a felszín alatt ható erők és okok tanulmányozásával foglalkozni. Alapvetően optimisták az életet illetően, derűlátásuk belső békéjükből és harmóniájukból fakad. Bíznak abban, hogy a jó diadalmaskodik a rossz felett. Szorgalmasak, megbízhatók és becsületesek, életüket a folyamatos munkafeladatok és azok megoldása jellemzi. Tudják élvezni a jól végzett munkából fakadó örömöt.

Túlzott óvatosságuk megakadályozhatja őket abban, hogy megragadják a lehetőségeket az áttörésre. Meg kell találniuk önkifejezésük megfelelő módját, hogy tehetségük kibontakozhasson. Gyakran bizalmatlanok az emberekkel és hajlamosak elveszni a részletekben. Olykor kicsinyessé, korlátolttá, és szőrszálhasogatóvá válhatnak. Alapvetően zárkózottak, visszafogottságuk és távolságtartásuk miatt hűvösnek tűnnek mások szemben. Csak akkor nyílnak meg, ha érzelmileg biztonságban érzik magukat.

Kedi


2018. május 2., szerda

Juhász Gy.május 2Ha május 2-án születtél kedves és tapintatos természeteddel, nyitott és szeretetre méltó vagy. Szereted a békét, a nyugalmat, fontos számodra, hogy a kapcsolataid harmonikusak legyenek. Segítőkészséged, védelmező hajlamod által alárendeltté válhatsz. Jó intuícióval, kitűnő diplomáciai érzékkel rendelkezel, szereted a szépet, fontosak számodra az anyagi értékek. Stabilitásra és biztonságra törekszel, s ezért állhatatosan és kitartóan küzdesz. Rendkívül megfontolt és megbízható vagy, amit elkezdesz, végigcsinálod.

Nehezen alkalmazkodsz a változó körülményekhez, ragaszkodsz mindenhez, ami körülvesz, ami becsvágyban is megnyilvánulhat. Nehéz kihozni a sodrodból, de ha feldühítenek, féktelen tudsz lenni. Nem vagy megbocsátó, főleg ha kihasználnak, ha méltánytalanul bánnak veled. Érzékeny és sebezhető vagy, gyakran ingadozik a hangulatod és nem bízol a saját képességeidben. Ha kiváló intuíciódra hagyatkozol, megérezheted a neked szóló lehetőségeket, amiket megragadva helyreállíthatod önbecsülésedet.

A 2018.május 2-án született babák erős energiáikkal, a humanitáson keresztül, elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.


2018. május 1., kedd

ZsigmondA Zsigmond nevű emberek melegszívűek és segítőkészek, fontos számukra, hogy jót tegyenek és gondoskodjanak másokról. Harmónia és béke megteremtésére törekednek. Individualisták, a függetlenségük és személyes szabadságuk megélése nélkülözhetetlen számukra. Eredeti ötleteik és spontán felismeréseik, egyedi megoldásokhoz segítik őket. Képesek bármit elérni, bármit megvalósítani életükben, ha kapott javaikat megfelelően használják fel és embertársaik felé fordulnak.

Ha csak saját boldogulásuk válik fontossá, előtérbe kerülhet belső erejük romboló oldala is. Ebben az esetben örök elégedetlenség és békétlenség juthat nekik. Nyugalmuk veszélybe kerülhet, kiszámíthatatlanná és önfejűvé válhatnak. Előfordulhat, hogy képtelenné válnak a mindennapi problémákkal foglalkozni, sehol és semmiben nem találják meg önmagukat. Meg kell találniuk önkifejezésük azon módját, amely feltárja tehetségüket és örömmel tölti el őket. Feszültségeik levezetéséhez kreativitásukon keresztül juthatnak el.

május 1Ha május 1-én születtél határozott és magabiztos vagy, állhatatosságod és akaraterőd segít céljaid elérésében. Logikus, konstruktív és módszeres vezetőként, kreatív képességeidet felhasználva, képes vagy bármilyen téren boldogulni. Gyakorlatias és realista vagy, nagy önuralommal rendelkezel, kiemelkedően fontos számodra a nyugalom és a béke, amit akkor találsz meg igazán, ha egyedül vagy. Döntéseidet magad hozod, nem szereted, ha befolyásolni akarnak, függetlenségre törekszel.

Érzékeny vagy, de érzelmeidet mélyen elrejted, ezért sokan érzéketlennek tartanak. Nem szereted a bizonytalanságot és a félbehagyott munkát, de azt sem, ha korlátozni akarnak. Kritikus vagy, de nem tűröd, ha téged kritizálnak. Kissé egoista vagy, dominanciára törekszel, elvárod az elismerést, ha felelősségre vonnak, arrogánssá válsz. Nem adod ami a tiéd, rendkívül ragaszkodó vagy, nagy benned a becsvágy. Ha felismered a változásokban rejlő lehetőségeket, képessé válhatsz az elengedésre és a rugalmasságra.

A 2018.május 1-én született babák energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.

2018. április 30., hétfő

Ha április 30-án születtélHa április 30-án születtél jó képzelőerővel és intuícióval rendelkezel, de mentális képességed is kitűnő. Kiegyensúlyozott vagy, magabiztosan és diplomatikusan tudsz kommunikálni, kapcsolatot tartani a környezeteddel. Nyugalomra, biztonságra és stabilitásra törekszel, állhatatosan és kitartón haladsz eltervezett céljaid felé. Kreatív és tehetséges vagy, képes vagy megfontoltan cselekedni, nem hagyod, hogy befolyásoljanak. Szereted a művészetet, szívesen tartózkodsz a természetben.

Hajlamos vagy mindenben hibát találni, nehezen alkalmazkodsz a változáshoz, az új dolgokhoz. Béketűrő vagy, de ha feldühítenek, megsértődsz és ingerlékennyé válsz. Túlzottan ragaszkodsz mindenhez, magad köré gyűjtesz mindent, amit értékesnek ítélsz, és a kapcsolataidat is nehezen engeded el. Túlzott becsvágyad, makacsághoz, számító és zsarnok fellépéshez vezet. Ha figyelsz megérzéseidre, ráébredhetsz, hogy az elengedés és elfogadás képessége, könnyedén átsegít, az utadban álló akadályokon.

A 2018.április 30-án született babák erős energiáik, a humanitáson keresztül, elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.


KittiA Kitti nevű emberek nagy álmodozók, azt szeretnék, ha a világon minden tökéletes lenne. Szívesen tevékenykednek igaz és nemes ügyekért, rendkívül segítőkészek. Az életet illetően alapvetően optimisták, mély belső békéjükből és hitükből fakadóan. A csalódásaikat türelemmel és lelki nyugalommal viselik. Művészi hajlamaik vannak, szeretik a természetet, a szépséget. Sokat segítenek ismeretlen embereknek, ez egy fajta belső késztetés náluk.

Nehezen veszik észre, ha valaki nem méltó a bizalmukra és a barátságukra, egyszerűen nem veszik észre a rosszindulatot. Ha nem értékelik gondoskodásukat, hajlamosak az önzésre. Olykor önfejűek és önelégültek lehetnek és hajszolják az élvezeteket. Hiányzik belőlük az akaraterő és az önállóság, ezáltal könnyen alárendeltté válnak. Nincs türelmük a figyelemösszpontosítást igénylő munkákhoz, nyughatatlanok, állhatatlanok és felületesek lehetnek. Törekedniük kell a rugalmasságuk és a találékonyságuk kifejlesztésére.

Müller P.


2018. április 29., vasárnap

Ha április 29-én születtélHa április 29-én születtél alapvetően békeszerető és megfontolt vagy, szereted a harmóniát és a szépséget. Felfokozott energiád különféle képességekben nyilvánulnak meg. Fantáziavilágod széles, rengeteg titokzatos lehetőség rejlik benned, csak fel kell ismerned azokat. Ragaszkodsz mindenhez, ami a tiéd, törekszel a stabilitásra, minden áron meg akarod találni a nyugalmadat. Sajátos tempódat szereted tartani, nem tűröd a sürgetést és a korlátozásokat. Elképzeléseid megvalósításában rendkívül kitartóan haladsz előre.

Érzékeny és sebezhető vagy, ami olykor határozatlanságodhoz vezet. Értelmed és érzelmeid között nem találod az egyensúlyt, legfőképpen magadhoz nem vagy őszinte. Érzelmeidet mélyen elrejted, helyette felsőbbrendűséget mutatsz. Rendkívül bizalmatlan vagy, amely könnyen megakadályozhat abban, hogy megteremtsd a vágyott anyagi és érzelmi biztonságodat. Azonban ha képessé válsz biztonságod megteremtésére, és önbizalmat kifejlesztésére, kialakulhat benned a nyugalommal átitatott türelmesség, és egyensúlyba kerülsz önmagaddal.

A 2018.április 29-én született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.