2018. április 7., szombat

Ha április 8-án születtélHa április 8-án születtél kiváló vezető lehetsz, törekvő és tettre kész vagy, élvezed a szervezést, rendezést. Nagy energiákat mozgósítasz céljaid elérése érdekében, amit kigondolsz, azt meg is akarod valósítani. Értesz a pénzügyekhez és erős benned a vállalkozási hajlam. Szereted a kihívásokat, versenyhelyzeteket, mindenáron bizonyítani akarsz. Intelligens és kreatív vagy, jó logikai képességekkel rendelkezel, fontosak számodra az anyagi javak, a hatalom, a siker és hogy érvényesülhess.

Hajlamos vagy az egoizmusra, olykor felülkerekedik benned a becsvágyad és a szűklátókörűséged. Előfordulhat, hogy túlzásokba esel, meggondolatlanságod, hirtelenséged miatt, akadályokba ütközöl. Ilyenkor elveszítheted lendületedet és új terveket kovácsolsz. Érzékeny és sértődékeny vagy, de te is könnyen megbántasz másokat. Haragod hirtelen, ha valami vagy valaki felingerel, agresszív lehetsz. Ha energiáidat egyensúlyban tartod, képessé válhatsz felelősségteljesen kezelni erődet és érzéseidet.

A 2018.április 8-án született babák életútját szerencse kíséri, energiáik a haladásban, a megújulásban, a tapasztalatok szerzésében, és a körülményekhez való alkalmazkodásban segítik őket.


2018. április 6., péntek

Ha április 7-én születtélHa április 7-én születtél szereted az igazságot, mindig egyenesen, nyíltan nyilvánítasz véleményt és tetterősen, állhatatosan törsz célod felé. Fegyelmezett és alapos vagy, nem futamodsz meg a felelősségvállalás elől és bátran állsz a kihívásaid elé. Intuitív vagy, szereted megtapasztalni a dolgokat. Fontos számodra, hogy elismerjenek, figyeljenek rád, és meghajoljanak az akaratod előtt. Az érzelmi határaidat szigorúan kijelölöd saját magad számára, mert nem akarsz csalódni.

Érzékeny és sebezhető vagy, nem jó téged felingerelni, mert dühöd agresszivitást eredményezhet. Könnyen konfliktusba keveredsz bárkivel, nem áll tőled távol a veszekedés. Mindent hajlandó vagy feláldozni, hogy bizonyíthass. Energiáiddal legyőzöl bárkit és bármit, de ha valami hátráltat, lelkesedésed elillan, és új célt keresel magadnak. Hajlamos vagy az egoizmusra, könnyen belegyalogolsz mások lelkivilágába. Ha intuíciódra hallgatsz, megérezheted, kiben és miben bízhatsz igazán.

A 2018.április 7-én született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra és terveik megvalósítására késztetik őket.


Ha április 6-án születtélHa április 6-án születtél állhatatos, megbízható és kitartó vagy, nagy benned a felelősségtudat és a figyelmesség. Szeretet és biztonság utáni vágy él benned, fontos számodra a meleg otthon és hogy minden téren elismerjenek. Gondolkodásod pozitív, jó képzelőerővel rendelkezel és kedveled a szép dolgokat, a művészetet és a természetet. Szívesen nyújtasz segítő kezet, előnyben részesíted az őszinteséget és nyíltságot, a tökéletességre törekszel.

Kerülöd a konfliktusokat, mégis gyorsan belekeveredsz a vitákba, amelyekből csak győztesen jöhetsz ki. Önbizalomhiányodat és naivitásodat az egod segítségével leplezed. Akaratos és kritikus vagy, azonban képtelen vagy elviselni a téged ért bírálatot. Érzékenységed sértődést, haragot és ellentámadást generál. Fontos feladatod a személyiségfejlesztés, hogy önelégültségeden úrrá tudj lenni és ne válj megalkuvóvá sem. Megérzésed segíthetnek a döntéshelyzetekben és hogy kezdeményezőbbé válhass.

A 2018.április 6-án született babákat energiáik optimista gondolkodáshoz, derűs alaptermészethez és széleskörű tehetséghez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.

VilmosA Vilmos nevű emberek melegszívűek, jószándékúak és segítőkészek, a harmóniára és egyensúlyra törekednek, hogy biztonságban érezhessék magukat. Sokoldalúak, jó kifejezőkészséggel rendelkeznek, mindenre nyitottak, bárhol megfordulnak, hamar megkedveli őket. Becsületesek, kreatívak és előítéletektől, anyagi ambícióktól és alantas érdekharcoktól függetlenek tudnak maradni. Szívesen kimaradnak a vitákból, konfliktusokból, nem is értik, mire jó a csatázás.

Hiányosságuk, hogy nem hajlandók elmélyülni semmiben, felületesek, amit sokan ki is használnak, ezért mindent meg kell tenniük, hogy felületességüket kiküszöböljék. Figyelmüket embertársaik felé kell irányítaniuk, mert ez sikerük és boldogságuk záloga. Könnyen megbántanak másokat, ők viszont nem tudnak túllépni vélt vagy valós sérelmeiken. Hajlamosak a türelmetlenségre, túl gyorsan szeretnének eredményeket elérni, és a döntéseik meghozatalánál is megfontoltabbá kell válniuk.

2018. április 4., szerda

Ha április 5-én születtélHa április 5-én születtél jó vezetői képességed, egyedülálló intellektusod és óriási belső erőd segít a tapasztalatok megszerzésében. Tetterőd és akaratod használod fel érvényesülésedhez. Bátran és energiával telten állsz a kihívásaid elé, nem futamodsz meg a versenyhelyzetektől. Fontos számodra a szabadságod, a változások, a tudás. Nagylelkű és nyíltszívű vagy, minden áron bizonyítani akarsz. Sokoldalú vagy, energiáiddal szinte minden akadályt képes vagy legyőzni. Szükséged van a szeretetre, gondoskodásra és anyagi - érzelmi biztos háttérre.

Nem tűröd a korlátozásokat, ha úgy érzed, hogy gátolják a szabadságodat, elmenekülsz. Képes vagy bármikor, bárkivel szembeszállni, ha keresztezi az érdekeidet. Nyughatatlan energiád igazán a viták során mutatkozik meg. Az indulatod és agressziód gyorsan megmutatkozik, ha sérelem ér, érzékenységed miatt, dühkitöréseid lehetnek. Szeszélyes, sértődékeny, makacs és rendkívül meggondolatlan lehetsz, ha nem figyelnek rád. Ha helyesen használod energiáidat, képessé válhatsz nyíltságodat diplomáciával párosítani, kapcsolataid érdekében.

A 2018.április 5-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség és az érzelmi kifejeződés birtokosai, a béke zászlaja alatt.


2018. április 3., kedd

Ha április 4-én születtélHa április 4-én születtél lelkiismeretes, felelősségteljes és állhatatos vagy, keményen küzdesz céljaidért. Nem félsz a munkától, gyakorlatias, tettre kész és megbízható vagy, kitűnően és összeszedetten szervezel. A kihívásaidat bátran felvállalod, szereted a megmérettetést, nagy benned a bizonyítási vágy. Bármilyen akadályt képes vagy legyőzni, fontos számodra, hogy érvényesítsd az akaratodat. Vágysz a szeretetre és te is tudsz szeretni, nélkülözhetetlen számodra az anyagi és érzelmi biztonság. Logikai és analizáló képességed kiváló.

Az érzelmeidet nem vagy képes kimutatni, túl anyagias vagy, és rendkívül makacs természetű. Olykor meggondolatlanul cselekedsz, törsz az elképzelt irányba, képes vagy bárkin átgázolni, hogy elérd céljaidat. Kritikus vagy, de a téged ért kritikát nem veszed jó néven. Érzékeny vagy és ha megbántanak, megsértődsz, s haragodat sokáig tartogatod. Tapintatlan és bántó tudsz lenni, mikor nyíltan, szemtől szembe kimondod véleményedet. Ha megérzéseidre hallgatsz, ráébredsz, hogy nyugtalanságod és túlhajszoltságod saját merevségednek és keménységednek köszönheted.

A 2018.április 4-én született babák energiáik segítségével kiváló vezetőkké válhatnak, új utakat, módszereket és felismeréseket teremtve életükben.S.C.McElroy


Ha április 3-án születtélHa április 3-án születtél kommunikatív vagy, jó a kapcsolatteremtő képességed, szükséged van a barátokra, a társaságra. Mindenkihez nyitottan és egyenesen közelítesz, nagy a vitalitásod és a tetterőd. Lendülettel és erős akarattal törsz a terveid, a célod felé, sikerorientált vagy. Jó ítélőképességgel rendelkezel, ötletes vagy, de nem vagy kitartó, ezért ha elveszted a lelkesedésed, másik irányba indulsz. Mozgékony vagy, nagy benned a bizonyítási vágy és fontos számodra, hogy elismerjenek.

Nyughatatlanságod könnyelművé tesz, érzékenységed sebezhetővé, haragod hirtelen, nem riadsz vissza az azonnali ellentámadástól sem. Ha nyeregben érzed magad, könnyen a fejedbe száll a dicsőség. Energiáid feszítése agresszivitást, konfliktuskeresést, vitákból eredő veszekedéseket eredményezhet. Kissé egoista vagy, meggondolatlanságod miatt könnyen megbántasz másokat. Szükséged van a szeretetre, a biztos háttérre, és hogy felnézzenek rád, de ha magadba tekintesz rájöhetsz, ha átgázolsz bárkin céljaid érdekében, egyetlen barátod sem marad.

A 2018.április 3-án született babák erős energiáik a humanitáson keresztül elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.

2018. április 2., hétfő

RichárdA Richárd nevű emberek individualisták, függetlenségre és szabadságra törekednek. Hirtelen felismeréseik eredeti ötletekhez, spontán megoldásokhoz segítik őket. Önmagukba vetett mély hitük segítségével békét sugároznak és lebontják határaikat maguk körül. Intuitív, gazdag fantáziájú, alkalmazkodó és érzékeny személyiségek. Szorgalmukkal, megbízhatóságukkal és becsületességükkel képesek bármit elérni az életben, de megszerzett javaikkal törekedniük kell mások megsegítésére.

Gyakran nyugtalanok és folyton az újat, a változást keresik. Kiszámíthatatlanok és szélsőségesek lehetnek, előfordul, hogy energiáikkal nem tudnak mit kezdeni. Bizonytalanná és manipulatívvá válhatnak, hajlamosak lehetnek kikerülni az akadályokat. Hiányzik a rugalmasság és az optimizmus képessége jellemükből, talán félnek az élet teljes megélésétől és megtapasztalásától is. Meg kell tanulniuk a változásokhoz és a fejlődéshez pozitív módon viszonyulni.

Ha április 2-án születtélHa április 2-án születtél törekszel a harmóniára, de csak nehezen tudod megteremteni magad körül a békét. Ha érvényesülhetsz, ha elismerést kapsz, képes vagy barátságos és szívélyes lenni. Érzelmes, szeretetre nyitott természeted által törekszel a tapintatosságra, de meggondolatlanságod, hirtelenséged és akaratosságod olykor megakadályozza azt. Vágysz a nyugalomra, de kedveled a társaságot is. Intuitív képességed kitűnő, gondoskodó és védelmező alaptermészeted érzékennyé tesz, érzelmi és anyagi biztonságra vágysz.

Ha úgy érzed méltánytalanul bánnak veled, esetleg kihasználnak, mélységesen megsértődsz és lehet, hogy soha nem bocsátasz meg. Tetterőd és aktivitásod által az élen szeretsz lenni, ez azonban megnehezíti az alkalmazkodást és az együttműködést kapcsolataidban. Keményen törekszel előre, nem szereted, ha hátráltatnak, vagy korlátoznak terveidben. Kitartásod hiánya határozatlansághoz vezethet, így csökken lelkesedésed és új célt keresel magadnak. Ha figyelsz megérzéseidre, felfedezheted magadban azokat a képességeket, amikkel egyensúlyt teremthetsz magad körül.

A 2018.április 2-án született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.

2018. április 1., vasárnap

ÁronAz Áron nevű embereknek nagy az érvényesülési vágyuk, szeretnék ha elismernék őket, hatalomra és sikerre törekednek életük minden területén. Optimisták, tudnak örülni az életnek, csak a mának élnek, nem aggódnak a holnap miatt. Jóindulatúak és segítőkészek, kitűnő fantáziával és megnyerő modorral rendelkeznek. Szorgalmasak, megbízhatók és becsületesek, életüket a folyamatos munkafeladatok és azok megoldása tölti ki, mindenért keményen megdolgoznak.

A túlzások emberei, csapongók, mozgékonyak és hevesek, indulatukat olykor képtelenek fékezni. Rendkívül óvatosak és bizalmatlanok, ami megakadályozhatja őket abban, hogy megragadják a lehetőséget az áttörésre, mert képtelenek dönteni. Képesek elveszni a részletekben, előfordul, hogy kicsinyessé, korlátolttá és szőrszálhasogatóvá válnak. Fontos, hogy az akaraterejüket és a határozóképességüket erősítsék, valamint feszültségeiket levezessék.

A mesemondó NyusziNyuszi nagyon szeretett mesét mondani, így minden nap újabb mesét talált ki az erdő lakói számára. Eleinte kevesen hallgatták, de napról napra nagyobb közönsége lett. Nyuszika népszerűsége egyre csak nőtt.

Híre ment az erdőben, hogy a Nyuszika mit művel, és sajnos nem csak kedvelői, de irigyei is lettek. A róka nem fogadta jószívvel az ingyen műsort, mindenfelé rossz hírét keltette a Nyuszinak. A Medve pontosan arra az időpontra szervezett fogadást, amikor a mesemondás folyt, hogy elcsábítsa a hallgatóságot. A szarvas pedig dúlt fúlt, sorra döngette a fákat, bokrokat óriási agancsával. Látták, azonban hogy semmire sem mennek áskálódásukkal, így megbeszélték, hogy összefognak a Nyuszika ellen. Elterjesztették, hogy a Nyuszi elkábít, megbabonáz mindenkit meséivel, és átok száll arra, aki hallgatja őt.
Sokan féltek ezért Nyuszika közelébe menni, másokat pedig, éppen a rémhírek tettek kíváncsivá. A Róka-Medve-Szarvas Szövetség természetesen folyamatosan kampányolt a Nyuszika megdöntése érdekében. Színházat építettek, felváltva adtak elő színdarabokat, verseket, meséket, de mindhiába. Nyuszika népszerűsége az egekbe szökött.

Mesemondó Nyuszikánk először nem értette, hogy mi ez a nagy összeesküvés ellene, de egyszer csak rádöbbent, minden világossá vált számára. Megfájdult a hasa a nagy nevetéstől, ahogy harsogta:
 „Hát ezek félnek tőlem! Félnek a Nyuszitól!”


Ha április 1-én születtélHa április 1-én születtél határozott, konstruktív, tettre kész vagy. Vezetési és logikai képességed kiváló, akaraterőd páratlan, megállíthatatlan vagy, ha céljaidról van szó. Nagy benned az érvényesülési vágy, fontos számodra, hogy magad dönts, határozz a dolgaidban, nem tűröd, ha akadályoznak. Rendkívül becsületes vagy, képes vagy lelkesedni és nagy lendülettel, merészen belevágni elképzeléseidbe. Törekszel a függetlenségre, de fontos számodra az a társ, aki nemcsak szeretettel vesz körül, de fel is néz rád.

Hajlamos vagy az érzelmeidet mélyen elrejteni, ezért ridegnek, érzéketlennek tűnsz. Nagy benned az agresszív feszültség, mely bármikor kitörhet, ezért fontos, hogy energiáidat valamilyen mozgásformával levezesd. Nem tűröd a korlátozást és nagyon nehezen viseled a kritikát, a felelősségre vonást. Érzékeny vagy, ha megbántva érzed magad, haragra gerjedsz és támadsz. Nem vagy híres a kitartásodról, féltékeny típus vagy, és fontos számodra a dominancia. Ha befelé figyelsz rájöhetsz, hogy az egyedüllét megnyugtat és kiegyensúlyoz a diszharmonikus időszakokban.

A 2018.április 1-én született babák természetes szerénységgel és alázattal jönnek a világra. Az életből szerzett tapasztalatok által válhatnak majd nagy tanítókká.

Pilinszky J.