2018. március 3., szombat

Ha március 4-én születtél
Ha március 4-én születtél szereted a rendet magad körül, rendkívül együttérző, mély érzésű és gondoskodó tudsz lenni, fontos számodra a család és a meghitt otthon. Sokat jelent a munkád, összeszedettség, logikus gondolkodás, praktika és kitűnő szervezési készség jellemez, ugyanakkor előfordul, hogy az érzelmeid elvonják a figyelmedet. Képes vagy az életed minden részletéért felelősséget vállalni, lelkiismeretes vagy és őszinte. Hű vagy partneredhez, gyakran a gondolatait is kitalálod, de te is sok törődésre, babusgatásra vágysz.

Véleményed mellett a végsőkig kitartasz, kissé makacs vagy és kritikus, valamint nem tűröd a korlátozásokat sem. A hangulatod határozza meg mindennapjaidat, amit környezeted nem visel könnyen. Ha csalódsz, előbb elkeseredsz, befelé fordulsz, majd merevvé és keménnyé válsz, képtelen vagy elfogadni, hogy nincs minden úgy, ahogy szeretnéd. Előfordul, hogy naiv vagy és hiszékeny, amit sokan ki is használnak. Kitűnő megérzéseidre hallgatva azonban felismerheted, hol van az a pont, ahol meg kell állnod és tekintettel kell lenned önmagadra.

A 2018 március 4-én született babák erős energiái a humanitáson keresztül elősegítik a tapasztalatok általi siker elérését. Lehetőségük lesz arra, hogy bármit megkapjanak életük során.

Ha március 3-án születtélHa március 3-án születtél kommunikatív vagy, szereted a társaságot, a barátokat. Jó szívvel, odaadással és segítőkészséggel fordulsz az emberek felé. Őszinte vagy és nyitott, jól tudsz kapcsolatokat létesíteni és kitűnően alkalmazkodsz a környezetedhez. Intuitív vagy, gazdag fantáziájú, finom, mély érzésű és nagyon jó a beleérző képességed. Gondolkodásod kreatív, szeretsz elmerülni a belső álomvilágodban, de hajlamos vagy hamis illúziókban is ringatni magad.

Kíváncsi a természeted, rendkívül nyughatatlan vagy, olykor inkább érzelmi beállítottságú, pedig képes vagy objektív látásmódra is. Hangulatod változékony és befolyásolható vagy, nehezen lehet kiismerni, mert gyakran úgy érzed, hogy nem értenek meg. Sebezhető vagy, és akaratgyengének is tűnhetsz, amikor reménytelennek ítéled helyzetedet. Ha figyelsz megérzéseidre, képessé válhatsz különbséget tenni az igaz barátok és a segítőkészségedet kihasználók tábora között.

A 2018. március 3-án született babák óriási energiáikkal kitűnő szervezőkké és irányítókká válhatnak életükben, hatalomra és tekintélyre tehetnek szert.


2018. március 2., péntek

C.Morgenstern


Ha március 2-án születtél
Ha március 2-án születtél, kreatív és ötletes vagy, diplomatikusan és tapintatosan kommunikálsz. Barátságos, szeretetteljes vagy, fontos számodra a békés és nyugodt környezet, a kiegyensúlyozott kapcsolat. Szívesen álmodozol, a szeretteidért bármit megteszel. Gyakran vannak jó megérzéseid, nagyszerű az intuíciód. Érzelmes vagy és egyben érzékeny is, ha sérelem ér, csak nehezen tudsz megbocsátani. Jól tudsz együttműködni és alkalmazkodni, szívesen gondoskodsz másokról és a párkapcsolataidban is megállod a helyed.

Hajlamos vagy belefáradni a segítségnyújtásba, ami panaszkodóvá, sértődékennyé tesz. Nem viseled jól, ha korlátozni akarnak és a konfliktusokat is inkább elkerülöd, mert úgy érzed, nem vagy képes megvédeni magad. Hangulatember vagy, és gyakran felülkerekedik a határozatlanságod, és hajlamos vagy alábecsülni a képességeidet. Mindenről és mindenkiről csak a jót feltételezed, pedig intuitív képességeidet felhasználhatod arra is, hogy megóvd magad a csalódásoktól.

A 2018.március 2-án született babák természetes szerénységgel és alázattal jönnek a világra. Az életből szerzett tapasztalatok által válhatnak majd nagy tanítókká.2018. március 1., csütörtök

Lujza
A Lujza nevű emberek megbízhatók, takarékosak és nagyra becsülik a munkát. Rendkívül jó praktikai érzékkel rendelkeznek és szeretik a rendet az életükben. Sokoldalúak, jó kifejezőkészségűek, nagy bennük a tanulásvágy és kiemelkedően tehetségesek. Komolyságuk kitartást és stabilitást eredményez, ezért környezetük odafigyel a véleményükre. Analitikai képességeik páratlanok, gondot fordítanak a módszeres előkészítésre.

Erősíteniük kell önmagukban az elszántságot, az önbizalmat és az optimizmust, fontos, hogy megtanulják türelemmel kivárni az eredmények megszületését. Könnyen, bár akaratlanul megbántják embertársaikat, ugyanakkor ők képtelenek megbocsátani és túllépni a sérelmeken. Komoly hiányosságaik lehetnek az alkalmazkodás terén. El kell sajátítaniuk a rugalmasság képességét, törekedniük kell arra, hogy az életüket teljesen megéljék, megismerjék, begyűjtve a tapasztalatokat.

Ha március 1-én születtél
Ha március 1-én születtél intuitív vezetőként, kitűnő beleérző képességgel, segítőkészen viszonyulsz környezetedhez. Képes vagy alkalmazkodni, elfogadni mások hiányosságait és alkotásra inspirálni környezetedet. Tudsz bízni önmagadban és határozottan haladni céljaid felé. Egyéniségedből fakadóan törekszel a függetlenségre és ösztöneidet követve cselekszel. Bár előfordul, hogy elbizonytalanodsz, mégis képes vagy az akaraterődet bevetve eredményeket elérni.

Érzelmeid gyakran befolyásolnak és ki vagy téve hangulatod kiszámíthatatlan ingadozásainak. Ha megbántódsz, érzéseid megtartod magadnak, visszafogottá és zárkózottá válsz, és inkább elvonulsz. Kettős természeted zavaró lehet azok számára, akik nem ismernek. Ha számon kérnek, felülkerekedik az arroganciád és önző, hatalmaskodó éned kerül előtérbe. Ha ösztöneiden és megérzéseiden keresztül a bátorságodat használod, belevághatsz bármilyen eléd kerülő feladatba, mert próbálkozásaidat siker koronázza.

A 2018.március 1-én született babák a művészetekben, a kreativitásban engedhetik szabadjára túláradó energiáikat. A szeretet és a segítségnyújtás képessége hatja át őket.

2018. február 28., szerda

Ha február 28-án születtélHa február 28-án születtél taktikus vagy és fontos számodra a szabadságod megélése. Intuitív képességeddel, kreatív adottságaiddal és széles érdeklődési köröddel, kitűnő és hatékony vezetővé válhatsz. Rendkívül kedves és szeretetteljes tudsz lenni, de jóindulatodat nem mindig értékelik az elvárásaidnak megfelelően. Igazán akkor érzed jól magad, ha nyüzsgés van körülötted, érvényesülhetsz és figyelnek rád. Empátiád egyedülálló, képes vagy bármit megérteni, elfogadni ítélkezés nélkül, akkor is, ha nem értesz vele egyet.

Hihetetlen akaratodnál és törekvő hajlamodnál, csak függetlenségi vágyad erősebb. Nem tűröd a kívülről jövő korlátozásokat, szívesebben szorítod saját magadat korlátok közé. Képes vagy sokáig nyugodt maradni, de ha felbosszantanak, nehezen csillapodsz le, és a haragodat is sokáig őrizgeted. Álmodozó típus vagy, olykor hamis illúziókba menekülsz, a tragikusnak vélt életed elől. Sokat foglalkozol az érzelmeiddel, szentimentális beállítottságod túl érzékennyé tesz. Ha kiváló megérzéseidet megpróbálod megérteni, felismerheted általuk céljaidat és elindulhatsz a sikereid és hatalmad felé.

A 2018. február 28-án született babák, óriási energiákat fognak mozgósítani a szabadságuk és függetlenségük érdekében és képesek lesznek mindent véghezvinni, amibe belevágnak.

2018. február 27., kedd

Ha február 27-én születtél
Ha február 27-én születtél erős és határozott vagy, a feszült helyzetekben is nyugodt tudsz maradni, mert mindenkiről a jót feltételezed. Szenvedélyes vagy, és szívesen hozol áldozatot azokért, akiket szeretsz. Gyakran előre megérzed az eseményeket, az intuíciód nagyszerűen működik. Becsületes, felelősségteljes és segítőkész vagy, valamint kitűnő a taktikai érzéked. Konfliktusok alkalmával igyekszel a háttérben maradni, inkább a béke és a nyugalom pártján állsz. Fontos számodra a tapasztalatszerzés és önmagad ismerete.

Változékony hangulatodat, passzivitásodat nehezen viseli a környezeted. Nem hagyod magad könnyen felbosszantani, mert érzékenységed miatt nehezen csillapodsz le. Gyakran befelé fordulsz, olykor túl szigorú vagy önmagadhoz, és az életre inkább borúlátóan tekintesz. Naiv és hiszékeny vagy, emiatt sokszor ér csalódás, mégsem ítélkezel. Ha figyelsz a megérzéseidre, kompromisszum késszé válhatsz és könnyebben elkerülheted az érzelmi zűrzavarokat.

A 2018.február 27-én született babák óriási feszült energiákkal jöttek a világra, amelyek változásra, megújulásra, átalakulásra késztetik őket.


Ákos
Az Ákos nevű emberek számára fontos az elismerés és a siker. Mindent, amit csinálnak, intenzíven és dinamikusan teszik. Nem tűrik a megalkuvást és a középszerűséget. Rendkívül sokoldalúak, több dologban is tehetségesek és jó kifejezőkészséggel rendelkeznek. Egyéniségükből fakadó adottságaikkal, eredeti ötleteikkel és túláradó energiáikkal képesek kitűnő vezetővé válni. A belső szabadságuk és függetlenségük mind testileg, mind lelkileg nélkülözhetetlen számukra.

Nem képesek azonban elmélyülni szinte semmiben, nincs elég türelmük a figyelemösszpontosítást igénylő munkákhoz, ezáltal a külvilág joggal tartja felületesnek őket. Nyughatatlanok és nem túl optimisták. Több megértést, türelmet és érdeklődést kell tanúsítaniuk embertársaik iránt. Az érzéseiket sem szabad elrejteniük, mert ridegnek és távolságtartónak tarthatják őket. Előfordulhat, hogy zárkózottságuk miatt gátat állítanak az érvényesülésük felé vezető útra.

őszinte szeretet


2018. február 26., hétfő

Ha február 26-án születtélHa február 26-án születtél intuitív, gazdag fantáziájú, érzelmi beállítottságú és alkalmazkodó vagy. Kitűnő ítélőképességgel, szervező képességgel és erős beleérző képességgel rendelkezel. Segítőkész és nagyvonalú vagy, segítőkészséged és odaadásod páratlan. Fontos számodra, hogy megtaláld az egyensúlyt az életedben és harmónia, béke és nyugalom vegyen körül. Kifinomult ízlésed, meleg szíved és jó indulatod érzékennyé tesz, mindenféle külső és belső hatással szemben.
Bár befolyásolható vagy, mégis makacsul ragaszkodsz elképzeléseidhez. A kitartás azonban nem tartozik erényeid közé, céljaid felé inkább érzelmi szempontból közelítesz. Érzékenységed miatt gyorsan változik a hangulatod, ami mások számára zavaró lehet, mert ilyenkor arrogánssá válhatsz. Szeretsz elmerülni belső álomvilágodban, hamis illúziókban ringatni magad. Intuíciód segítségével képessé válhatsz mindent magadhoz vonzani, amire életedben szükséged lehet.

A 2018.február 26-án született babákat energiáik optimista gondolkodáshoz és derűs alaptermészethez és széleskörű tehetséghez segítik, miáltal vidámságot és bizakodást közvetítenek.


Edina
Az Edina nevű emberek rendkívül melegszívűek és segítőkészek, harmóniára törekednek és csak akkor érzik magukat biztonságban, ha egyensúlyban van az életük. Fontos számukra az igazság, az őszinteség és a tökéletesség. Veszélyes visszaélni a jóhiszeműségükkel, mert aki egyszer eljátszotta a bizalmukat, többé nem számíthat a jóindulatukra. Alkotó szelleműek, kifinomult ízléssel vannak megáldva és szeretik a természetet, a szépet. Szerencsések, ha olyan területen tevékenykedhetnek, ahol kiélhetik adottságaikat.

Hajlamosak a türelmetlenségre, nem figyelnek a részletekre, és ha megbántódnak, sérelmeiket sokáig felemlegetik. Akaratlanul, de könnyen megbántanak másokat. Olykor nem képesek mit kezdeni felgyülemlett energiáikkal, ezért fontos lenne, valamilyen kreatív tevékenységgel levezetni felgyülemlett feszültségeiket. Az érzéseiket inkább elrejtik, mert félnek a visszautasításoktól. Nem veszik észre, hogy ezáltal ridegnek, távolságtartónak tűnnek, pedig mindennél jobban vágynak a szeretetre.

2018. február 25., vasárnap

Ha február 25-én születtél
Ha február 25-én születtél kedves, szelíd, szívélyes és türelmes vagy, jóindulatod és segítőkészséged páratlan. Fontod számodra az őszinteség, a béke és a saját szabadságod megélése, és hogy minél többet tudj tapasztalni. Kreatív és intuitív vagy, jó a megfigyelőképességed, és sajátjaidért bármit megteszel. Sokat jelent számodra az egyedüllét, szeretsz elmerülni a belső álomvilágodba, hogy ismeretlen tájakra repítsd magad. Jóhiszeműséged miatt, gyakran ér csalódás, amit csak nehezen tudsz feldolgozni.
Érzékenységed és sérülékenységed okozza belső konfliktusaidat, zavaros érzelmek uralkodhatnak el rajtad, amelyek nagyrészt befolyásolják hangulatodat is. Kritikus vagy, nem tűröd a korlátozásokat, és előfordul, hogy tehetetlennek érzed magad, ezért elhatárolódsz a konfliktusok elől, passzívvá válsz. Ha képes vagy figyelembe venni nagyszerű intuíciódat, megtalálhatod az egyensúlyt saját érzékenységed és a külvilág jelzései között, ami belső szabadságod teljes megéléséhez vezet.

A 2018. február 25-én született babák erős energiáikkal a segítőkészség és az érzelmi kifejeződés birtokosai, a béke zászlaja alatt.

Géza
A Géza nevű emberek alapvetően optimisták, mély belső békéjük harmóniát teremt körülöttük. Hitük mélyről fakad, ami segíti őket abban, hogy a csalódásokat türelemmel és lelki nyugalommal viseljék. Gondoskodók és segítőkészek, szeretetteljesen fordulnak az emberek felé. Érdeklődők, szeretnek mindenben a dolgok mélyére látni. Túlzottan óvatosak, nagyon nehéz a bizalmukba férkőzni. Szorgalmasak, megbízhatók és becsületesek, ami munkájukban mutatkozik meg leginkább.

Alapvetően visszafogottak, zárkózottak, hűvösek és távolságtartók. Rendkívül türelmetlenek, és hajlamosak a részleteket figyelmen kívül hagyni. A döntéseiket elhamarkodottan hozzák, inkább érzelmi alapon. Tehetségük a kreativitásukban nyilvánul meg leginkább, ami a legmegfelelőbb mód a feszültségeik levezetésére. Fontos, hogy rugalmassá és nyíltszívűvé váljanak, és ne zárkózzanak el a változások, a haladás és az új dolgok elől.

I.B.Priestley