2017. június 30., péntek

Marianna


Marianna nevű emberek intelligensek, eszesek és rendkívül kíváncsiak. Szinte minden érdekli őket. Vonzódnak a távoli, egzotikus tájakhoz és szeretik a kalandokat. Minden lehetőséget megragadnak, hogy utazhassanak. Az életben megtalálják az örömöt, élvezik a bőséget és szívesen gyűjtik maguk köré a barátokat. Közkedveltek a környezetükben, ahol megfordulnak, feltűnést keltenek. Javíthatatlan optimisták, szeretnek csak a mának élni. Vezetésre születtek, megvan a bátorságuk ahhoz, hogy eredeti elképzeléseiket megvalósítsák. Döntenek és másnak is irányt mutatnak, ha kérik őket.  Nem tudnak, nem akarnak, vagy nem szeretnek alkalmazkodni, és nem szívesen fogadják el mások véleményét.  Az érzelmeiket önmaguk, és a külvilág előtt titkolják, mert félnek a visszautasítástól, és a konfliktusokat sem vállalják fel szívesen, pedig ezek fontos tanulnivalóik az életükben.

Bach virágterápiás tanácsadásHa úgy érzi, hogy testileg, lelkileg segítségre szorul, nem képes megbirkózni kialakult élethelyzetével, összecsaptak a feje fölött a hullámok, szeretne végre örömteli, elégedett életet élni, vagy csak egy tartalmas beszélgetésre vágyik, segítek Önnek. Egy terápiás, vagy gyógyító beszélgetés során, feltárva a mélyben gyökerező lelki okokat, megtaláljuk a megoldást kialakult helyzetére.

A Bach virágterápia holisztikus eljárás, egy nagyon finom gyógymód, melynek célja a test, a lélek és a szellem egységbe rendezése. A gyógyító növények esszenciái kialakítják a lelki harmóniát, segítenek a testi egészséget helyreállítani és megőrizni, a megrekedt élethelyzetekből tovább lépni. Általuk képesek vagyunk máshogyan látni a problémákat, pozitív módon viszonyulni a helyzetekhez, így olyan lelki erőre szert tenni, amely a megoldáshoz vezet. Az esszenciák hatására beindul egy lélek szintű gyógyulási folyamat, a közérzet javul, az ember önmagába vetett hite helyreáll, képessé válik „kimászni a gödörből”. Az esszenciák minden életkorban, mellékhatások nélkül, gyógyszeres kezelések mellett is, biztonsággal alkalmazhatók.

Időpont egyeztetés a 0630/9628269 számon.

2017. június 29., csütörtök

Péter
Péter nevű emberek inspiratívak, eredeti ötleteikkel képesek hatni embertársaikra. Individualisták, akik belsőleg törekednek a függetlenségre és a szabadságra. Óriási energiák tombolnak bennük. Fontos számukra az igazság és az őszinteség, amit környezetüktől is elvárnak. Könnyű visszaélni a jóhiszeműségükkel, de visszaszerezni csaknem lehetetlen. Alaptermészetükből adódóan békések, szelídek, gyengédek, kifejezetten nyugtatóan hatnak környezetükre. Készek bárkit, bármikor vigasztalni, mert az együttérzés a fő erényeik közé tartozik.

Gyakran nyughatatlanok, folyton keresik az újat, a változást. Kiszámíthatatlanok lehetnek és szélsőségesen önfejűek, hajlamosak arra, hogy ne legyenek tekintettel senkire és semmire. Rendkívül magasra helyezik a „lécet” mind magukkal, mind a külvilággal szemben, nagyon igényesek minden tekintetben. Előfordulhat, hogy önhitté, beképzeltté és érzéketlenné válik, ami miatt elszigetelődhet embertársaitól, hogy sajnálhassa önmagát. Törekedniük kell úrrá lenni nyugtalan természetükön, ami hajlamossá teszi őket a felületességre, pontatlanságra.

29-én születettek


A 29-én születettek felfokozott energiákkal rendelkeznek, titokzatosak és akár médiumi képességeik is megmutatkozhatnak. Ihletett álmodozók, akik saját vízióikat érzékenységük révén nehezen értelmezik, környezetük több lehetőséget lát bennük, mint ők saját magukban. Életük hullámzó, vagy fent, vagy lent zajlik. Sebezhető lelkületűek, ingadoznak az érzelmek és az értelem között, határozatlanságuk kifelé áradó. Békeszeretők, de az őszinteség nem tartozik az erényeik közé, érzelmeiket mélyen magukban őrzik, és gyakran megmutatják felsőbbrendű énjüket. Sokat vívódnak és olykor, saját magukat is nehezen viselik el. Életük egyik meghatározó vonása a bizalmatlanság, amely szüntelenül akadályozza őket, hiszen legerősebben önmagukkal szemben érvényesül.


„Mindig tedd magadévá azt, amit el kell fogadnod. Öleld magadhoz és fordítsd a magad javára.”                                                                          Robert Frost

2017. június 27., kedd

Irén


Irén nevű emberek belsőleg melegszívű, segítő szándékú emberek, erősen munkál bennük a jobbítás, a gondoskodás vágya. Keresik és meg is teremtik a harmóniát, az egyensúlyt, így árasztva magukból a nyugalmat.„Nagy szívük” van, de a környezetük felé zárkózott, mogorva jellemet mutatnak, joviális mivoltukat nem ismerik el. Tudnak örülni az életnek, optimisták, élvezik a bőséget és barátkozóak. Kedves, megnyerő, vidám alaptermészetük miatt közkedveltek, de olykor indulatosságuk eltávolíthatja tőlük az embereket. 

Individualitásuk az erősségük, népszerűségük által is érvényesülhetnek, óriási energiákkal rendelkeznek. Feladatuk, hogy az önkifejezés által képessé váljanak megmutatni magukat, hogy tehetségük, képességeik felszínre törhessenek. Fontos, hogy hitrendszerükben megtalálják az egyensúlyt és becsületesen, szeretettel telve tegyék a dolgukat. És meg kell tanulniuk megbecsülni és értékelni a pénzt, mint eszközt, valamint felvállalni az élet konfliktusait.

LászlóA László nevű emberek általában a belső bölcsesség, példamutatás megtestesítői. Javíthatatlan álmodozók, akik azt szeretnék, ha a világban minden tökéletes lenne, és mindenki boldogan élné az életét. Nemes gondolkozásúak, de hiányzik belőlük a gyakorlatiasság. Alapvetően optimisták, derűlátásuk egészen mélyről fakad, olyan belső békéből és harmóniából, ami más szemében vonzó lehet, de érthetetlen. A külvilág számára vonzóak és szeretetre méltó emberek, akik őszintén érdeklődnek embertársaik iránt. Szeretik a természetet, a szép dolgokat, harmóniára törekszenek maguk körül. 

Nehezen veszik észre, ha valaki nem méltó a bizalmukra, nem látják a másik rosszindulatát, de időről időre rá kell döbbenniük az élet valóságára. Hajlamosak az önzésre és az önfejűségre, gyakran önelégültek és szüntelenül hajszolják az élvezeteket. Olykor türelmetlenek, nem szeretnek szervezkedni, tervezgetni, nyughatatlanságuk miatt, gyakran felületesek. A hittel valószínűleg hadilábon állnak, inkább a szélsőségeket élik meg. Feladatuk az optimizmus és a jókedv terjesztése a világban.

Fehérvirágú vadgesztenye - A gondolkodás virága


Fehérvirágú vadgesztenye – A gondolkodás virága
Szűnni nem akaró, folyamatos „agyalás”, az elmét elárasztó, újra és újra visszatérő gondolatok, amelyek kontrollálhatatlanul kavarognak a fejünkben, zavarva a belső békénket. Képtelenek vagyunk kikapcsolni az előtörő gondolatokat, ezáltal eltávolodunk a jelentől, az elkeseredés, frusztráció, kétségbeesés, testi, lelki kimerültség lesz rajtunk úrrá. Nem tudjuk elengedni az adott problémát, a feladatainkat nem tudjuk megoldani az elménkbe befészkelődött képzelt jelenetektől. Úgy pörög az agyunk, mint a mókuskerék, melyből nem tudunk kiszállni. Képtelenek vagyunk kikapcsolni, alvászavaraink vannak, döntésképtelenek vagyunk.
A folytonos agymunka hatására kimerültség, fáradtság, stressz, álmatlanság, éjszakai fogcsikorgatás, depresszió, koncentrációs problémák alakulhatnak ki. A homloktáji fejfájás miatt az izmok megfeszülnek és aggódós-ráncok keletkeznek, valamint emésztőszervi fájdalmak és bélgyulladás is felléphet.

A fehérvirágú vadgesztenye esszenciája támogatja a tiszta gondolatok létrejöttét, segítségével rendezhetjük gondolatainkat, megszabadulhatunk a kínzó képzelgéseinktől. Javul koncentrációs képességünk, elménk lecsillapodik, megtanuljuk kontrollálni gondolatainkat.