2017. június 6., kedd

Segíteni, hogy önmagunkon segíthessünk.


A tanácsadó segítsége által megnyílik az emberek szíve önmaguk felé.Életünk során kerülhetünk olyan helyzetekbe, amikor lelkileg nehéz elviselnünk a napi gondokat, megpróbáltatásokat, akadályokba ütközünk, elkeserítő gondolataink alakulnak ki, konfliktusok sorozata keresztezi mindennapjainkat. Ezek a problémák befolyásolják kapcsolatainkat, munkánkat, teljesítményünket, az önértékelésünket. 

Folyamatosan és egyre gyorsabban változó világunk is újabb és újabb kihívások elé állít bennünket. Az információs túlterheltség, a fokozódó elvárások, gyakran túlterhelik testi, lelki és érzelmi alkalmazkodóképességünket, így szorongókká, zavarodottakká válhatunk és különböző pszichoszomatikus tünetek alakulhatnak ki bennünk.


Egy ideig úgy gondoljuk, hogy a saját problémáinkat, magunknak kell megoldanunk. Azonban elkezd fogyni az energiánk, egyre sűrűsödnek a konfliktusaink, a feszültség mind nagyobb lesz bennünk és körülöttünk és elkezdjük érezni, hogy tehetetlenek vagyunk, nem tudjuk egyedül megoldani a problémáinkat, segítségre van szükségünk.


A különböző módszereken keresztül a hozott probléma megoldására koncentrálunk, aktivizáljuk a belső erőforrásainkat, fejlesztjük az önismeretünket, megteremtjük a belső egyensúlyunkat, új szemlélet- és viselkedési módokat alakítunk ki, hogy alkalmazkodni tudjunk a kialakult körülményeinkhez.

Az alternatív gyógymódok, a különböző segítő terápiás eljárások, finoman, kíméletesen vezetnek rá bennünket a megoldásokra. Munkám során a legfontosabb számomra az ember, akinek megmutathatom, hogyan érheti el a testi, lelki egészségét.  Örömmel tölt el, ha segíthetek neki, hogy talpra álljon, mosolyogni tudjon, élvezhesse az életét és szerethesse önmagát, hogy másokat is szeretni tudjon.


Ha segítségre, tanácsra van szüksége, mert összekuszálódtak a dolgok Ön körül, várom szeretettel.

Tel: 0630/9628269


„A test gyógyítása – a lélek és a szellem egészsége nélkül – nem elégséges az embernek.”                                                                                                  E. Cayce

                                                                                                                                                   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése